Hallo mandag, og ny uke i praksis! Den nest siste faktisk.. Fy som tiden flyr. Tenk åtte uker er snart gått? Det er faktisk helt utrolig. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag fra første uke, så disse siste syv vaktene skal jeg virkelig bare nyte. Joda, jeg skal jobbe der nesten hele sommeren også, men jeg starter jo ikke før i slutten av juni, så nå har jeg først to måneder med fri og eksamenslesning hjemme i heimen. Wuhuuu! Gjett om det skal gjøre godt for bloggeriet. Det blir rene luksusen å kunne disponere døgnets 24 timer akkurat som jeg vil igjen.
Har jeg fortalt dere om den hyggelige helgen min enda forresten? Jeg tror ikke jeg har kommet så langt? Fy så bra lørdagskvelden min ble! Vi hadde det nydeligste været, så jeg bestemte meg helt i siste liten for å servere jentene litt skalldyr igjen! Både krabbeklør, dampede blåskjell, kreps med hjemmebakte rundstykker og grillet vannmelon, reker og bruchetta med litt hjemmelaget rekesalat. Superdigg var det med en liten reprise av fjorårets sommer-sammenkomst <3 Til dessert hadde jeg også laget sjokoladefondant med is og litt bær, og jeg tror vi spiste så vi ville sprekke alle mann <3 Haha. Planen var vel egentlig å ta dra den helt ut med både tømming av vinflasker og by-danisng, men vi ble altså så mette at vi istedet bare ble liggende på sofaputene etterpå, og halvsnorke til klokken ett om natten. Sånne jentekvelder.. Ja til flere av dem!
Jeg skal faktisk ha en allerede i kveld. Eller kosekveld, og kosekveld… Cathrine og jeg skal jobbe litt sammen denne mandagen, så nå har jeg akkurat satt en pizzadeig til heving her. -Og så fort mailing og spising er unnagjort tar jeg en pause med Ungkaren Sverige. Jepp.. En ny sesong startet forrige mandag, og disse ungkars-programmene er jo alvorlig talt det gøyeste jeg ser. Noen blir avhengig av serier.. Andre av ungkaren!
Jeg fikk ikke knipset noen bilder av skalldyrsfesten på lørdag, men her kommer likevel oppskriften på rekesalaten jeg lagde til bruchetta-skivene! Alt du trenger å blande sammen er: 1. 200g håndpillede reker 2. 5 ss majones 3. 1ss creme fraiche 4. Litt sitronsaft (smak til) 5. 2ss finhakket frisk gressløk 6. 2ss finhakket frisk dill. Så smaker du bare til med litt salt og pepper, topper brødskivene med en dæsj dill, og en liten dæsj rød rogn. Mest for utseendes skyld.
Det blir jo så fint med litt farge på bruchetta-skivene <3 Spesielt om de lages til fest.
Du kan fint bruke håndpillede reker fra boks og til dette. Det blir smakfult og godt uansett!
Det så veldig godt ut! Og så fine bilder
åh, så godt det så ut !
Dette såg godt ut!
Hvor ser du ungkaren?
Nei kutt ut så forbaska fristande du skulle være idag då! :p Har sååååå cravings på SMÅ ferske reker! Her har dei kun svære scampi, helst fritert og med smør på… Bah.. Skal trykke i meg skalldyr heile høsten eg :p
Du har alltid så utrolig fine bilder!
krist.in:
Pernille: Tusen takk! Glad jeg kunne friste med noe i dag og
Anonym: Det går på FEM nå klokken halv ni
Ida: Ååå haha! Det er lite som er så godt som et skalldyrsmåltid i Norge
Fritert scampi er ikke feil det heller, men de vanlige norske rekene med rogn og krabbeklør… Woooah! Beste 
Bare å gleede dere til all norsk kost når dere kommer hjem!

Cassandra Lysgård: Så hyggelig å høre at du synes det
Gler meg såååå til vanlig rein norsk mat :p Er så lei av fritert, smørsaus osv osv her borte :p haha, Florida er visst slik.. Har ikkje vært ute å ete i Florida enda faktisk, flytta tilbake for 3 veker siden…:p
Så nydelig lørdagsmåltidet hørtes ut! Kos deg masse i kveld også! Og nydelig kjole forresten!
Mmm skal teste ut rekesalaten, elsker ting som er fort å slenge sammen
Ser veldig godt ut også 
ha en fin kveld! <3
Bloggen din er så utrolig fin! Masse fine bilder og inpirerende innlegg
Ha en fin kveld 
Blir så glad av å lese bloggen din! Ett mer smittende og fint smil skal man lete lenge etter

Heldige disse venninnene dine som får servert så god mat! Ingenting som slår sjømat med gode venner
Renathe: Å <3 Nok en herlig kommentar! Tusen takk for hyggelige ord Renathe :')
Helén: <3 Tusen takk! Blir så glad for å høre at du synes det :') Håper du får en finfin tirsdag!
Statera Marit Ebeltoft: Jaay! Det var veldig lettvindt! Med håndpillede reker på boks tar det toppen 10 minutt å lage
Kaia matilde: <3 Tusen takk fina!
Ida: Ja det skjønner jeg!
Haha, men det ser magisk ut der borte med eller uten fritert mat og smørsaus! Fy søren så misunnelig jeg er <3 Har vært inne og beglodd både din og Linda sin blogg og nei... Nyyyt den varmen sier jeg bare. Her melder de sludd i dag, og vi er snart i mai...(!)
Kan du værsåsnill å hjelpe meg Marthe. Exen min lånte penger av meg og skulle betale de tilbake idag, nå har han blokkert meg fra alle sosiale medier. Får ikke kontaktet han på noen måte