Sunset Watching in Imswan

Sponset opphold

– Road trippin with Munga –

Good morning Taghazout! Da var vi tilbake på hotellet i den sjarmerende lille fiskelandsbyen som vi har oppholdt oss i denne uken. Gårsdagen tilbrakte vi i nabo-landsbyen “Imswan” og altså… hele opplegget var bare så gjennomført bra at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne. Jeg har knipset en hel hau av bilder til dere som jeg tenkte jeg skulle dele i litt flere innlegg fremover, men la oss like godt starte med solnedgangen! I mean.. Etter en hel dag med soling og surfing, spising av lokal, grillet fisk, og en helt nydelig road trip langs kysten fra Imswan, tok vi et stopp på toppen av klippene og nøt solnedgangen der med litt gladmusikk spillende fra bilen.. Herregud for et syn, og herregud for en opplevelse. Dette her kunne jeg gjort hver eneste dag.


Aldri i livet om jeg skulle ha gått lei.. Sightseeing-turer som dette er det hotellet vårt Munga som arrangerer for gjestene sine, og skal du reise hit en gang i fremtiden så book deg en dag som denne. Wow, altså. Bare bilturen var en opplevelse i seg selv med utsikten over den ene strandpromenaden etter den andre. Langs veien stoppet vi også på et bananmarked hvor de solgte hundrevis av godterisøte minibananer fra den lokale åkeren, og nei.. Dagen var bare perfekt fra morgen til kveld. Dessuten var bølgene i Imswan enda bedre enn i Taghazout (ihvertfall for oss noobs), så Andrea endte opp med å surfe i så mange timer at hun er helt finito i dag. Heh!

Nå har jeg akkurat hatt en time med morgenyoga i soloppgangen her! Munga arrangerer også soloppgangs-yoga for gjestene sine dersom de ønsker å booke seg det på taket av hotellet. Hugo (en av de ansatte) knipset en rekke bilder av seansen med kamera sitt så jeg krysser fingrene for at han får sendt over noen av dem så jeg kan dele med dere siden <3 Nå venter frokost, og SÅ tipper jeg bestis og jeg skal ha oss en aller siste surfetime på beachen før et matkurs venter i nabobygget. Wuhuuu!
 

What a vacay <3 Jeg vil ikke hjem!!

7 kommentarer
    1. FOR noen magiske bilder!! Og så gøy å se at dere storkoser dere 😀 Jeg er selv å finne i Rio for øyeblikket, så jeg føler med deg 😀 Hehe. Kos dere masse masse videre 🙂 Klem

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg