Surf. Eat. Sleep. Repeat

God morgen og hei mandag! Håper dere får en fin en. Her har vi akkurat inntatt frokosten vår på taket av hotellet, tatt innover oss morgen-solstrålende og skravlet om hvor lite klare vi er for hjemreisedag. Planen for mandagen er faktisk å pakke surfebrettene med i bilen, og dra på sightseeing i et par timer til en annen fiskelandsby! Her blir vi en hel gjeng som skal nyte dagen med surfing på en ny strand, bildeknipsing fra klipper, og lunsj på en populær fiskerestaurant.

– Your wave is waiting –


Åh, jeg GLEDER meg! Gårsdagen brukte vi egentlig bare på å komme oss. Lørdagskvelden i Mungas bar, ble ganske hard og lang *kremt* så i går tok vi turen til nabohotellet Paradise Plage, la oss på hver vår solseng der og bare sov i noen timer. Deilig med en dag hvor ikke alt går i ett også. 

Da kvelden kom dro jeg avgårde på en internettcafé for å oppdatere dere, og da klokken slo 21.00 lå vi begge og snorket i den digge tresengen vår. Nå er vi så uthvilte som vi bare kan få blitt, og råklare for å komme oss avgårde på sightseeing. Dette blir en SUPER dag!Måtte mandagen deres bli fin! Her kommer et bildedryss fra gårsdagen <3

25 kommentarer

Siste innlegg