– Den store jåleuken –

Sponset behandling og GHD produkt

God kveld, god kveld kjære gode dere! Åh, her har det jammen gått i ett denne torsdagen. Jaja, onsdagen og forsåvidt. Jeg har planlagt så vanvittig dårlig denne uken, og dermed har jeg fort for å surre mellom slagene, men nå skal jeg ha litt kontroll på livet igjen. Heh! Dagen i dag startet som de fleste ukedager, på skolebenken, og deretter dro jeg rett til byen for en frisørtime hos Marianne. Eller først en real runde shopping, og så et frisørbesøk. Jeg hadde en god time å slå ihjel før det var min tur til å bli dullet med, så da tok jeg meg en ordentlig runde på januarsalget og dro med meg en halv garderobe inn på Duo frisørsalong.. Joda så.

Jeg har endelig avtalt å kjøre en antrekks-shoot igjen førstkommende lørdag og trengte noe vinternytt å vise frem til dere da! Skal gi dere en liten smakebit på alt sammen i morgen tidlig. Fant så vanvittig mye fint!

– Curls With Ghd Platinum – 

Endelig fikk jeg farget den evig lange etterveksten, og lagt inn noen freshe striper i noen lyse Joicofarger, og endelig fikk jeg også satt i noe nytt, langt Hairtalk-hår. Jeg har gått uten siden forrige fredag, og følt meg helt.. Ja alt annet enn fin ihvertfall. Det er så rart hva det håret kan gjøre med humøret. Jeg virkelig stråler når jeg går ut den døren på Duo. Marianne utfører mirakler hver bidige gang, og fargene bare glir rett inn i hverandre akkurat som om alt skulle ha vært mitt eget. Elsker det faktisk. Bare se på det resultatet da!

-Og har dere sett så fine krøller? De er faktisk laget med denne hvite GHD rettetangen, og denne fikk jeg til og med lov til å ta med meg en hjem av! Jeg har hatt samme rettetang siden jeg var 14 år gammel. Ja.. nærmere 10 år, og da jeg sa de ordene litt for høyt ble jeg plutselig en splitter ny tang rikere. Jeg mener.. HURRA!! For en luksusdag dette har vært <3 En skikkelig jåleuke når jeg tenker meg om. Rettetangen får dere nå på 20% HER, og nettsiden har også en rekke andre Ghd favoritter på salg nå. Tenker jeg skal vise dere hvordan jeg krøller håret akkurat slik med rettetangen i en videoblogg jeg. Må bare øve meg litt mer selv først.

Nå skal jeg ta igjen litt (mye) bloggarbeid, mail og kommentarsvaring, og planlegging(!) av helgens bloggposter slik at siste del av uken ikke blir like kaotisk som starten. Jo, så har jeg en leilighet som skriker etter å bli vasket, og en pensumbok i sykepleiefaget som også roper på meg. Nok å sette fingrene i med andre ord. Håper dere har det bra om dagen <3 Gleder meg til å vise dere litt innkjøp i morgen tidlig!

Book time hos byens beste på Duo frisør HER eller ring 38097201 
Tusen takk igjen, for en herlig, liten bli-ny-dag! Jeg stortrives i stolen din Marianne! 

20 kommentarer

Siste innlegg