Let The Vacay Begin!

God formiddag alle sammen. Nå har jeg endelig fått plassert stumpen foran pcen igjen etter to helt vanvittig festlige kvelder med feiring og nydelige jenter. Fredagens julebord var så vellykket at ja.. jeg ikke vet hvor jeg skal begynne engang og gårsdagen tilbrakte jeg i surpriseparty for en venninne som reiste til Australia for to år siden, fant kjærligheten og ble der! Først nå på fredag tok hun med seg mannen og reiste hjem på juleferie, og lørdagskvelden brukte jeg derfor på å overraske henne sammen med over tjue andre fine folk. For en start på ferien! Jeg må si jeg er en smule sliten og klar for noen roligere dager i Stavanger nå, men først gjenstår en siste jenteforsamling. Fjerde søndag i advent skal nemlig tilbringes hos bestis med reker og en stemningsfull julefilm.

– Let The Vacay Begin –

Selini sov over hos meg i natt, og mens hun snorker seg ferdig tenkte jeg å dele et lite bildedryss fra fredagen med dere! -Så skal jeg faktisk hive i meg litt frokost, få på meg noen klær og komme meg avgårde på julegaveshopping. Det er søndagsåpent over alt i dag, og det kunne ikke passet meg bedre for jeg er ikke i nærheten av ferdig med mitt. Jeg reiser til Stavanger i morgen og tenker å ta det meste av shoppingen der, men noen gaver ville det jo vært hyggelig å ha med fra Kristiansand også.


Håper dere har hatt en strålende helg så langt!
Dere må ihvertfall NYTE denne siste adventssøndagen.

2 kommentarer
    1. Så hyggelig 🙂 Godt du har kost deg i helgen. Var også kjekt å høre at eksamen gikk fint, unner deg det! Håper du får slappet godt av nå <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg