Happy b-day Marianne!!

Sponset behandling

Hurra for universets nydeligste frisør! I går fylte Mariannemor 44 år og denne dagen var jeg så heldig å få tilbringe deler av med henne. Jeg vet du gjerne skulle ønske tallet var 33 Marianne, men jeg kan ihvertfall si at du ikke ser en dag eldre ut. Heller tvert imot.. Den baben der blir finere og finere for hvert år som går. 


Gud så glad jeg er for at skolen kom i veien for våre to forrige avtalte timer, så jeg i stedet kunne komme på selveste dagen hennes. Stemningen var helt upåklagelig i salongen i går. Herlighet, aboslutt alle de ansatte hadde bursdagshatter på hodet allerede da jeg kom klokken ni om morgenen og på bordet sto det to deilige kaker som ble delt ut til både kunder og ansatte. Mmm <3 Minn meg på å alltid booke time 24/11 heretter!  


– HAPPY B-DAY MARIANNE –

Etter to måneder uten frisørbesøk var det mildt sagt helt nydelig å endelig få tatt etterveksten i går. For ikke å snakke om å heise Hairtalk extensionet. Jeg skulle ha gjort det for lenge siden, men så har det vært så forbaska hektisk med eksamenskrav på studiene da vet dere. Jaja, etter et par runder av både striping og farging med Joico føler jeg meg superfresh igjen, så nå kan neste helgs julebord med Geir og stallen bare komme!

Vet dere hva jeg skal nå eller? Ut og hente en pakke fra den fine familien min i Stavanger. Hihi, de sier de har sendt meg en overraskelse i posten som skal gjøre adventstiden min litt ekstra hyggelig, så det gleder jeg meg en hau til å finne ut hva er <3 Er jo så heldig at jeg ikke har ord engang.. Litt morgenshopping tror jeg også at jeg skal bryne meg på i dag! Jeg var i øvingsavdelingen på skolen helt til halv ti i går kveld, så nå sier jeg meg fornøyd på den fronten og unner meg en liten runde Black Friday shopping før jeg tilbringer resten av fredagskvelden hjemme med anatomi. Denne helgen skal det bare koses med studier, mer studier, baking, adventspynting og ei litta tur i skogen med bålbrenning og pinnebrød <3 Gleder meg!

Book time hos Marianne på Duo frisørsalong HER, eller ring 38097201
Vi sees igjen her litt senere i dag <3 Ha en fin fredag så lenge!

5 kommentarer
  1. Hei 🙂
   jeg lurte på om det er trygt og greit å bestille ifra desenio?
   man får det man bestiller og det kommer ganske kjapt??
   takk for svar!

  2. Siren: Heisann! Ja det er det 🙂 Jeg har bestilt derfra flere ganger og det kommer stort sett frem i løpet av 3-4 dager hos meg <3 Aldri hatt noe problemer med dem! 🙂

  3. Hei!😄 Har veldig lyst å bli sykepleier selv! Hvor går du på skole? Å vet du snittet for å komme inn? Er det vansklig?

  4. Miriam: Heisann! Jeg går på UIA i Kristiansand 🙂 I høst var snittet 4,7 for meg, men jeg har jo ikke første gangs vitnemål. Kommer du rett fra videregående så er snittet lavere. Kanskje helt nede i 4,2 eller 4,3? Jeg er litt usikker, men det varierere fra år til år og blir stort sett bare høyere og høyere ettersom sykepleie-studiet er superpopulært <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg