Best Way to Start The Day

Håhåå! Sjekk den lunsj-tallerkenen da dere. Hjelpe meg nå er det ei som har kost seg her i heimen. Jeg dro tilbake på skolen etter at dere var oppdatert i går og ble der i tre timer til for å øve meg litt mer på sykepleie-prosedyrer. Vi blir trukket opp i en praktisk test neste tirsdag, så denne uken kommer jeg og mine kjære medstudenter til å være en del på universitetet også på kveldstid. Først halv ni sa jeg meg ferdig for dagen i går, og da var jeg altså så sulten at jeg dro innom en kebabsjappe på vei hjem og kjøpte med meg ferdigmiddag, og en pose chips. Love it <3 Halve chipsposen gikk ned til siste episode av farmen, og resten brukte jeg i denne kylling-tallerkenen til lunsj i dag. Ser det ikke digg ut? Jeg har bare rullet to kyllingfileter i hvetemel, dyppet dem i litt vispet egg og så i knust tortillachips. Deretter stekte jeg dem i en ildfast form i ovnen på 200 grader i 35 minutt. Mmm! Litt pommes frites med smeltet ost var selvfølgelig også et must til. -Og litt majones, bbq saus og ketchup. Ja, jeg får ikke helt bestemt meg for hva jeg liker best å dyppe pommes frites i.


Denne tirsdagen har bydd på noen ganske rolige morgentimer. Jeg har lest litt, tatt meg en megalang dusj, spist lunsj og forberedt skolevesken, for hvert øyeblikk hopper jeg avgårde til øvingsavdelingen igjen for å forhåpentligvis bli helt forbaska RÅ på munnstell, sårstell, forflytning, kateterisering og intimvask! Det er bare noen av oppgavene vi kan bli trukket opp til uken, og ikke søren om denne studenten skal stryke. 

Wish me luck <3 I dag blir kamera også med på skolen, så jeg håper jeg får oppdatert dere med noen blinkskudd igjen senere i kveld? Det hadde vært moro å vise dere litt av den delen av hverdagen min også. Mihi, ha en superduper tirsdag så lenge!

– Ovnsbakt kylling med knust tortillachips – 

Med denne tallerkenen i magen, kan dette umulig bli en dårlig dag <3

28 kommentarer

Siste innlegg