Preparing for my next party

Affiliateslenker

Bør jeg starte denne formiddagen med å si R.I.P Amerika? Jeg våknet av et mareritt klokken fem i natt, sjekket VG og lurte på om jeg i det hele tatt hadde våknet. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg sett for meg et sånt valg-resultat. Jeg har aldri vært veldig engasjert i politikk, men her kjenner jeg nok som folk flest på en sinnsyk frustrasjon og ikke minst forvirring. Hva i all verden er det folk verdsetter med denne mannen?

Hva slags mennesker er det som stemmer på en klovn? Er det noe jeg har gått glipp av? Huff, jeg håper og ber enda for at det hele bare er en spøk, men innerst inne vet vi nok alle at tiden fremover blir skremmende. Jeg skal ikke si så mye mer om den saken, men all creds til Donalds sikkerhetssystem. At den mannen enda er i live etter alt som er blitt sagt, er nesten ubegripelig. Det systemet der får nok en hektisk tid fremover.

Jaja, det er ingenting vi kan gjøre med amerikanernes innsendte stemmer nå likevel. Hensikten med denne posten var egentlig veldig mye hyggeligere. Jeg tenkte nemlig jeg skulle vise dere mitt nyinnkjøpte festantrekk. Jeg gikk med denne kjolen i bursdag på lørdag, og følte meg så fin at jeg bare må tipse dere om den.. Elsker at den har lange armer, høy hals, sitter som støpt og glitrer. Blir kombinasjonen bedre?

Tror ikke det! Lenke til både skole og sko legger jeg med under her. Jeg kjøpte begge deler hos Nelly <3 Nå må jeg nesten se og komme meg tilbake til lesingen. Jeg har lest siden klokken syv i dag tidlig, men de anatomisidene tar seriøst ikke slutt. Haha, jeg skal være så glad når alt sitter i hodet mitt..

– Sko til 499kr HER og kjole til 399kr HER – 

Ha en fin onsdag så lenge, så sees vi igjen litt senere!
Lover å vise festhabitten min på også ved en senere anledning <3

Siste innlegg