Carrot Cupcake & The Stream

Ah, nå er det et stykk kjærestepar som skal kose seg i vigvollåsen 14! Jeg kjøpte med meg noen deilige gulrotmuffins fra bakeriet i dag tidlig så vi skulle ha noe digg å knaske på til The Stream, og wow så gode de var! Trodde man måtte bake selv for å få smaker som dette, men neida! Geheb har det altså <3 (Måtte selvfølgelig snikspise litt på min cupcake etter middag). Chips og dipp står også klart på bordet, så nå venter jeg bare på at mannen skal bli ferdig med mopp og vaskebøtte. Mihi! Elsker når det ikke er min vaskeuke.

Ser rimelig digg ut eller hva? Tenkte det var på tide med en date-night denne fredagen. Vi har ikke fått på langt nær så mye tid til koselige kjærestekvelder etter at vi startet på studiene, og det er helt greit, for sånn må det bare være, men de få kveldene vi begge har tilgjengelig er det da det sto viktigere at vi utnytter ikke sant? Selv om vi bor i samme hus og jobber rundt samme bord om ettermiddagene, er det ikke helt det samme som å sitte uten en pcskjerm eller skrivebok mellom oss og prate om hverdagslige ting, eller bare se litt på tv sammen. Det skal vi i kveld, og det tror jeg blir fint. Det er kanskje høst, men gresset i vigvollåsen skal være grønt hele året.

– Carrot Cupcake & The Stream –

Flere som har en rolig fredagskveld i vente? I morgen blir det en liten girls night out for min del, så det er bare å lade opp. Hehe! Ha en nydelig fredagskveld alle sammen <3 Nå skal pcen klappes igjen her.

Vi sees igjen når det er blitt lørdag vi <3

10 kommentarer
  1. Hei! Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg å redde ulven vår ved å dele denne underskriftskampanjen på bloggen: http://www.wwf-norge.no/ulv/
   Vi har ca. 65 ulv i norsk natur den dag idag. Regjeringen og rovviltnemnda (bestående av hovedsak bønder) har bestemt at vi skal skyte ut 75 % av ulven vår. Det vil si at vi sitter igjen med 18 ulv i HELE Norge etter den massakren. Det henger ikke på greip. Ulv har alltid vært en del av norsk natur og er viktig for økosystemet. Ulven hjelper med å holde f. eks rødrevbestanden nede. Bøndene slipper sauen sin ut i skogen helt på egenhånd med en bjelle rundt halsen. Det er ikke rart at noen av dem blir tatt av ulv. Ca 1000 sau blir tatt av ulv, mens rundt 100 000 dør av andre årsaker som f. eks sykdom eller at de faller ned fra høye skrenter. Ulven er altså ikke det største problemet her, men det er den som får skylda! Jeg syntes det er urettferdig at vi skal skyte ut et så flott dyr på grunn av noen usle sauer. Bøndene får uansett erstatning av staten for den sauen de mister.
   Ulven er allerede en utrydningstruet art i Norge, og etter massakren vil det bli enda værre! Vær så snill og spre dette og få folk til å signere kampanjen. Det tar 20 sekunder av livet ditt, og det kan bidra med å redde ulven vår <3
   Takk for oppmerksomheten. Kontakt meg gjerne på mail om du lurer på noe mer angående dette temaet.
   Her er også en bra kronikk som omhandler samme tema som jeg anbefaler å lese: https://www.nrk.no/ytring/som-miljonasjon-burde-vi-klare-a-leve-med-var-egen-natur-1.13145569

  2. …og hennes innlegg i tekstform dersom hun velger og slette det:
   10 gode sparetips på matfronten!
   Skrevet 01.10.2016 klokka 18:14 Kategori: Tips
   1. Gå alltid rundt med drikkeflaske. Små beløp på kaffe, kjøpevann, sjokomelk og juicekartonger utgjør en skremmende sum på bare én måned. Har du et matbudsjett på 2-3000 kroner så har du bare ikke råd til det. Vann er gratis, og kan fylles på nesten over alt. Saft er heller ikke så dumt, og smaker til og med godt!
   2. Last ned appen “Mattilbud”. En gratis, superoversiktlig app som oppdateres hver mandag, med hva som er på tilbud hvor. Er det 10 kroners marked på Spar så vet du det, er det tilbud på vaskemiddel på Rema 1000 så vet du det. Denne uken er det – 30% på alle pose og suppepakker på Coop Prix, så dit dro jeg og hamstret på tirsdag!
   3. Se alltid på kilopris. Jeg vet det er fristende å dra med seg den pakken med to kyllingfileter til 49kroner, men du får så uendelig mange flere middager for pengene ved å kjøpe en diger pakke til det dobbelte på Rema 1000. Ta filetene ut av pakningen, legg dem i plastposer og frys ned, så har du til middagsretter for uker fremover.
   4. Sett av en times tid til planlegging av middagsmenyen kvelden før kjøleskapet skal fylles og følg handlelisten din til punkt og prikke. Husk at en ekstra vare her og der utgjør en stor sum sammenlagt. Det er ikke vanskelig å lage en budsjettvennlig handleliste. Det krever bare litt ekstra kreativitet. Gjør det til en morsom utfordring! Du behøver slett ikke å spise makaroni hver dag for å få det til å gå opp.
   5. Lag gjerne doble middagsporsjoner. Så sparer du både penger og tid. Maten kan fryses og varmes opp igjen en dag du har dårlig tid! Dette har vi gjort en liten stund nå, og det fungerer supert.
   6. Om du går på jobb eller skole, lag deg gjerne nistepakke på morgenen, og legg kortet igjen hjemme så du ikke har noe annet valg enn å spise det du har smørt deg. Bare sørg for at du lager deg nok nistemat slik at du ikke ender opp med å spise maten opp litt for tidlig og deretter kjøpe den noe i kantinen senere på dagen likevel. Det er jo helt tullete!
   7. Bli trumf medlem. Som Trumf-medlem får jeg 1% trumf-bonus hver gang jeg handler på dagligvarer tilknyttet trumf, og i tillegg så har Kiwi kommet med Kiwi PLUSS, som gir 7,5 trumf-bonus på frukt og grønt. JA! Er det noe jeg elsker å fylle kjøleskapet mitt med så er det nettopp frukt og grønt, så dette er helt genialt spør du meg. Her er det masse penger å spare!
   8. Let alltid etter billigste variant. I hvertfall på de produktene som virkelig ikke utgjør noen smaksforskjell. Gulrøtter er gulrøtter.. Hvorfor kjøpe dem til 40 kroner når First Price har dem til halve prisen?
   9. Det holder med to påleggsvarianter i kjøleskapet av gangen. Du trenger ikke alltid ha roastbiff, ost, leverpostei, skinke, syltetøy og alt på en gang. Her i hus går det i skinke og ost denne perioden, og når det er tom kjøper vi kanskje inn fårepølse og leverpostei for litt variasjon. Dette sparer vi masse penger på i stedet for å kaste halvfulle påleggsbokser fordi vi rett og slett har for mye å velge mellom.
   10. Bak selv. Hvetemel er superbillig, og det samme er havregryn om du foretrekker den litt sunnere varianten. Dessuten holder stort sett en porsjon med frokosthorn eller rundstykker til frokost, lunsj og kveldsmat til hele uken. Du behøver bare å sette av tid til baking én time av søndagskvelden så har du nistemat i boks for hele uken. Selv bakte jeg 36 horn her en dagen, og det tok ikke mer enn et par timer! Nå ligger mesteparten i frysen så tar vi opp etterhvert.
   – og bare så det er sagt så er bildene i dette innlegget fra lunsjbordet til mamma (som absolutt ikke klarer å ha bare to påleggsvarianter i kjøleskapet av gangen) hehe –
   Så ønsker jeg dere en superøkonomisk lørdagskveld – med nedlasting av tilbudsapper og baking av frokosthorn. Og husk, i morgen er den store middagsplanleggingsdagen!

  3. Hei!
   Jeg ser du skriver at det ikke er din vaskeuke og at samboeren din vasker, hvordan system har dere på husarbeidet? Er det kanskje noe du kunne delt med oss, og litt tips om hvordan man kan fordele ting på best mulig måte? 🙂
   Her i huset sliter vi nemlig litt med det…

  4. Eline: Heisann! Vi har bare ansvaret for husvasken annen hver uke. Altså vasking av gulv, baderom, do, støvtørking og den slags. Ellers er det stort sett jeg som rydder og vasker kjøkkenet hver dag, ettersom det er jeg som stort sett lager mat der 🙂 Vasking av klær har vi heller ikke noe system på. Der vasker bare den som føler for det <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg