New in: Høstkåpe

Riktig god morgen, fredag og helg dere! Jeg tok meg en real fridag jeg i går, med frisørbesøk, litt shopping, middag med jentene, og en spontantur på kino. Gjett om det smakte godt?! Jeg reiser på hytten til farmor og farfar i dag og kommer definitivt til å få litt avkobling i helgen også, men pensumbøkene skal pakkes med og jeg skal lese som en gal så denne ene dagen helt avlogget var bare en smule fantastisk <3

-Men nå er jeg tilbake og i første omgang for å vise dere min nye vinterkåpe! Bikbok hadde 30% på hele butikken i går, noe som passet min lønningsdag helt ypperlig, så da slo jeg til og kjøpte meg en ullkåpe jeg har siklet etter i et par uker. Den koster egentlig 900, og fås i både sort og grønn. Er den ikke lekker?

Jeg synes det er så vanskelig å finne lange kåper som ikke får meg til å se ut som en dverg uten hæler. Er de litt for lange eller litt for tykke i stoffet så blir jeg bare seende ut som en eneste liten klump med mine 162 centimeter. Denne jakken er helt perfekt sånn! Ikke for lang, ikke for kraftig, men likevel elegant og varm!

Nei, jeg tror jeg har gjort tidenes høstkupp <3 Nå er jeg tilbake på skolebenken og midt mellom forelesning en og to i anatomi. Jeg er heldigvis ferdig allerede klokken tolv og da er det rett hjem for å pakke bagen og kjøre avgårde til Bortelid! Gleder meg en hau til å se den fine, nye hytten og tilbringe noen rolige dager med familien der <3 Håper det står bra til med dere alle! Vi sees igjen her litt senere vi.

12 kommentarer

Siste innlegg