Antrekk – 200916

For et fryktelig skjørt jeg har tatt på meg! Jeg vet ikke med dere, men noen ganger blir jeg lurt av mitt eget speilbilde. Kanskje det er godviljen jeg legger til når jeg er dritlei av å prøve på ørten plagg. Jeg følte meg så innmari fin da jeg sto med denne habitten og poserte i gata tidligere i dag, men så kom den sanne dom da antrekksbildene var tatt. Akkurat ja, dette skjørtet var nedstøvet for en grunn. Jaja, t-skjorten er søt da.

Jeg skulle gjerne ha delt noen fine høstantrekk med dere, men her går det fremdeles i stekende sol og 20 varmegrader så jeg renner rett og slett bort når jeg prøver å gå i bukse lengre enn en time av gangen. Kommer den høsten i det hele tatt eller er den globale oppvarmingen gått over stokk og stein?

De siste fem timene har gått til lesing og bare lesing så nå var det jammen godt med en liten bloggpause! Jeg har lest om hjerteanatomi i hele dag, og begynner å bli en smule ør i toppen. Heldigvis nærmer det seg leggetid. Tenkte jeg skulle fylle opp badekaret nå og ta siste lesedel i vannet. Jeg må bare bade meg gul og blå denne uken, for neste uke kommer det noen for å pusse opp badet vårt her, og da tar de jammen fra meg favorittinteriøret mitt og erstatter det med en dusj! Haha, neida det er en grunn til at jeg aldri har vist dere denne delen av leiligheten før. For å oppsummere kort: Veggene har mønster, gulvet er blått og dusjforhenget gult.. Det er grusomt, og trenger virkelig en oppgradering! Kanskje blir resultatet så bra at jeg kan vise det frem til dere også?

Håper dere har hatt en innholdsrik dag! T-skjorten jeg har hatt på meg i dag er fra Gina Tricot, skoene er fra Mango, og skjørtet… nei det får dere ikke kjøpe likevel. Ha en fin kveld! Haha <3 Så sees vi igjen i morgen.

15 kommentarer

Siste innlegg