Antrekk – 170916

God kveld! Har dere en bra lørdag så langt? Sika og jeg kom akkurat inn døren fra en liten klatretur i skogen, og skal nå sette oss ut på verandaen igjen. Hunden for å snorke, og jeg for å titte litt på juleferie igjen. Jeg har ikke hatt tid til å se så mye mer på det siden forrige helg, men Andrea ringte meg helt hysterisk tidligere i dag og sa hun hadde funnet superbillig fly til Miami i julen, så nå har jeg fått i oppgave å finne et fint hotell til oss. Mihi <3 Nei, det ble ikke noe Zanzibar, men Miami beach på nyttårsaften hadde ikke vært helt teit det heller!

– Skjørt og genser fra Bikbok, Støvletter fra Nelly, Belte fra Gina Tricot – 

Jeg har bare mellomlandet her én gang tidligere, så jeg har null peiling på hvor det er smart å starte søkingen. Skulle det være en leser der ute med masse erfaring så hyl gjerne ut <3 Hvilken nettside er det foreksempel dere booker fra når dere bare er ute etter hotell? Og hvor er det lurest å bo hvis man vil være relativt nære både strandliv og by? Har dere peiling? Jeg skal nok finne på noe lurt, men jeg blir veldig glad for litt hjelp på veien. 

Ellers får dere uansett ha en strålende kveld videre <3

25 kommentarer
    1. Sjekk hvor Lene Orvik bodde eller Kristin. Begge har vært i Miami og vet hva som er sentralt og ikke. Kjedelig å ikke bo nær Art Deco district eller hva det heter tror jeg. Dere må ihvertfall leie bil og kjøre til disse store outlet som er utenfor byen.

    2. Hei:)
      Ender du opp i Miami så MÅ du, og da mener jeg MÅ du på Mangos bar. Det er et utested på to etasjer der de har musikalshow og dansenumre på bardiskene. Kanskje det kuleste jeg har opplevd.

    3. Åå, ferie høres digg ut!
      Har støvlettene dine høy hæl? Isåfall ikke: hvor har du kjøpt dem/pris? 🙂

    4. M: Haha, liker e-mailadressen 😀 Tusen takk <3 Nei, vi har faktisk aldri feiret nyttår sammen. Han pleier å reise til Oslo for å feire med guttene sine, og jeg feirer vanligvis her i sør med jentene mine, så da kan jeg like godt være i Miami 🙂

    5. Da jeg var i Miami bodde vi på et hotel som het “The Betsy Hotel” som ligger i hovedgata kan du si rett ved stranda og rett ved byen. Det er ganske dyrt tror jeg men veeeeldig fint og privat område på Miami beach. I tillegg ligger det rett ved de fine typisk Miami bygningene og nær mange koselige restauranter og butikker! Anbefales!!

    6. Hei! Var i Miami for 2 år siden, vil gjerne tipse deg om Albion Hotel. Ikke noe luksushotell, men genial beliggenhet! Ligger midt i Lincoln Road (laaaang handlegate som ender på Miami Beach) med masse butikker av alle slag. Tar bare noen minutter å gå til stranda. Hotellet er som sagt ikke et luksushotell, men fortsatt grei standard, rent og gode senger. Hyggelig og veldig behjelpelig personale. Vi bestilte et vanlig dobbeltrom med to enkeltsenger, endte med at vi fikk to dobbelsenger og havutsikt. Parkering av leiebil gikk veldig greit. Du burde også vurdere et dagscruise fra Mimi til Bahmas. Anbefales på det sterkeste!

    7. Miami er litt kjedelig om dere skal være lenge. Syns dere skal dra ned til Key West, der er det helt nydelig!

    8. Anbefaler deg å bo på south beach, har vært i Miami tre ganger og vi har bodd på forskjellige steder der. Og legg litt penger i hotellet, standarden på 4-stjerners har ikke vært sånn veldig bra….

    9. Jeg har vært i Miami! Og det er helt fantastisk der! Hvis du vil og har muligheten til det, så reis i vei Marthe! Er utrolig vakkert der <3 Tror du hadde fått det kjempe kjekt der! Føles ut som du er i en helt annen verden. Er så fint.<3 Oppdater oss gjerne på denne fronten, spennende å se hvor du skal reise til hvis du reiser.
      Jeg er gravid, men ønsker å ta sykepleien etter et år med barnet hjemme! Tror du det hadde gått greit og kombinert både barn og sykepleie? Med tanke på hvor mye lesing det er osv? Er det slik at du nesten ikke får tid til noe annet i hverdagen enn skole og lesing? Er det noen på studiet ditt som har barn?
      Ha en fortsatt fin søndag fine deg. <3

    10. Hvis dere vil spare litt penger på hotell, bo på feks Marriott Miami Biscayne Bay og bruk Uber!! 😉 Gjorde dette i sommer, var helt genialt. Bruk uber uansett hvor dere skal, taxi er tre ganger så dyrt! Betalte 90 dollar fra Fort Lauderdale med taxi, og 30 dollar tilbake med uber 🙂

    11. Anonym: Åh, så herlig å høre. Det frister veeeldig! Har tittet litt på hotell hele helgen, men vi har ikke kommet frem til noe riktig enda, men så lenge flybilletter er i boks kan det jo vente litt til 🙂 Angående det å ta sykepleien med barn tror jeg ikke skal bli noe problem. Vi har flere mødre i vår klasse (vi er 170 stykk) og noen av dem har til og med babyen med i forelesning, så alt går an 😀 Det er en del å lese på, men enkelte skoledager er veldig korte, og klarer du da å lese 4-5 timer på egenhånd når du har skolefri og 2-3 timer kvelder du har lengre skoledager så består du med glans. Du har sikkert noen timer til overs når barnet har lagt seg? Da kan du jo sette lesingen til da foreksempel 🙂 Det går nok veldig fint!

    12. jeg var i der i 2012, og da overnattet vi på Mariott hotell i juleferien. Det var super bra, men kanskje litt dyrt.
      anbefaler veldig å leie en bil å kjøre nedover key west!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg