Lunch by the beach – Limanaki


Vi har funnet oss den koseligste, lille restauranten ved stranden på hotellet vårt, og her har vi faktisk inntatt lunsj hver eneste formiddag under reisen vår. Ja, nuddelpakkene har vi denne gangen ikke fått bruk for! Haha. Menyen og maten kan vel egentlig ikke måle seg med maten på hotellets egne spisesteder, men beliggenheten er bare så nydelig at vi har følt oss nødt til å dra tilbake hver.eneste.dag! Limanaki heter stedet, og ettersom det er plassert på strandens bakketopp sitter man med utsikten over både hav, berg og hele strandpromenaden <3



– Our favorite place to eat lunch –

Akkurat som jeg liker det! Over får dere forresten også en sniktitt på hotellets strand, og til dere som lurte på hvorfor jeg ikke synes den er top notch: Selve stranden er fin den altså, jeg liker bare ikke når strendene er så proppfulle av solsenger og parasoller. Det ødelegger liksom sjarmen! Lengre oppe ved bassengkanten har de laget til et digert gressområde hvor det ved hver solseng er blitt plantet et tre som fungerer som parasoll, og det synes jeg er så søtt! -Så her ligger vi om vi orker enda mer sol når uteområdet vårt er skyggelagt for dagen.



Gleder meg til å tilbringe en aller siste dag her i kolymbiakysten, og ikke minst lese ut ferieboken min. Måtte de neste timene gå megasakte! Solbrentheten er fremdeles ganske drøy på skuldre og bryst så det blir høy faktor og skygge på overkroppene våre i dag, men det blir bare deilig det <3 Riktig god helg til dere alle!

Vi skrives igjen senere i dag <3

14 kommentarer

Siste innlegg