En friskere sommerdessert

Morn, morn fra kolymbiakysten! Kvelden i går var så fin <3 Vi trasket rundt i Rhodos gater, spiste crepes, og tittet på boder i over to timer før vi slo oss ned på en restaurant for en deilig tre retters i gamlebyen. Noen bilder fikk jeg ikke knipset da det ble litt for fort mørkt, men skal dere besøke denne greske øyen så er det ingen tvil om at en visit i Rhodos gamleby må stå nesten øverst på listen over ting å gjøre. Fy, for noen koselige gater!

Vi har akkurat inntatt frokost og skal straks hoppe avgårde til båtturen vår, men først vil jeg dele en unnskyld meg men dritdeilig sommerdessert med dere! Jeg har nesten glemt bort disse forhåndsskrevne inneleggene mine mens vi har vært på tur. Haha! Denne gang har jeg ikke funnet på oppskriften selv, men testet ut en jeg fant på den veganske bloggen veganerliv.com. Absolutt en side dere vil sjekke ut for inspirasjon til kjøttfrie retter <3

Du trenger: 1. 1 ananas 2. 1 mango 3. 1 ts vaniljesukker 4. En boks vanlig kokosmelk 5. Litt hakkede mandler (7-8 stykk) 6. Litt frisk mynte (en liten håndfull) 7. 1-2 ss sukker

– Trying out some vegan recipes –

Slik gjør du:
1.
Hakk opp frukten og myntebladene, bland det sammen og ha det i to dessertskåler.
2. Åpne boksen med kokosmelk og sil av vannet så du kun sitter igjen med kokosmassen.
3. Pisk krem av 1-2 ss sukker, vaniljesukker og kokosmassen, og smak den til så du får den så søt som du vil.
4. Hakk opp noen mandler og server fruktsalaten med en dæsj kokoskrem og et dryss hakkede mandler!

Jeg tåler ikke fersk ananas så jeg brukte ananas fra boks og det var suuupergodt!

20 kommentarer

Siste innlegg