Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Det må jo bli denne helgen. At det ble en regnfull fredag gjorde ingenting da jeg fant et diamantsmykke i støvelen, og lørdagen med Daniel, venner, og naboer var heeelt priceless. Det gjorde ingenting at vi ikke hadde palmesusbilletter i år, for all moroa fant i går sted i vårt eget nabolag. For en herlig gjeng det er som bor her <3 Skulle virkelig ønske ikke halvparten av dem flyttet fra oss helt til USA(!) allerede nå i sommer.

Ukens spontane… Jeg har klippet bob for svarten! For en forandring å våkne opp uten floker i håret! Jeg skal ærlig innrømme at jeg tirsdag våknet opp med tidenes klump i magen. “Hva fader har du gjort?”, var det første jeg tenkte og ville nesten felle en tåre, men så sto jeg opp fra sengen, tok en god titt i speilet og sa til meg selv at jeg var fin med det kort og. Haha. Siden har jeg bare storkost meg med min nye sveis <3

Ukens film… Marley and me! Ååå. Daniel og jeg så den til frokost i dag og herregud som jeg hulket. Tror jammen til og med han felte en tåre! Det er den koseligste filmen jeg vet om, men slutten kunne de spart seg for. Jeg kommer til å sitte med hovne øyne resten av søndagen.

Akkurat nå… Skal jeg ta meg en lang joggetur, et enda lengre bad og noen timer på kontorstolen for å planlegge neste ukes blogginnlegg. Deretter skal Daniel og jeg ha en rolig søndagskveld med fotball på skjermen! Ja, jeg er visst blitt fotballinteressert også nå. Nei, det er ikke sant, men når det er ekstra gode lag som spiller så synes jeg det er litt spennende. I kveld er det Island mot Frankrike og jeg tror den kampen blir helt vanvittig! Heia Island!

Ukens nedtur… Helt klart timene jeg tilbrakte på politistasjonen for å ordne meg nytt pass. Jeg var bombesikker på at jeg hadde mistet passet mitt på byen forrige lørdag og var mildt sagt dritstresset da jeg onsdag morgen kom på at et nytt pass tar tid å få tak i! Jeg reiser jo allerede om to uker! Torsdag morgen tilbrakte jeg dermed to og en halv time i kø på stasjonen med en fransk unge skrikende i venstre øre. Kølapptrekkingen var så hyppig at hele systemet kolapset og det rommet vi alle ventet i var så varmt at jeg ville krepere! -SÅ ble det endelig min tur, og det første den eldre damen forteller meg er å dra hjem og komme igjen neste uke istedet.

-Sånn i tilfelle passet ble meldt inn.. “Har jeg sittet her i drop-in-kø i snart tre timer for ingenting?”, sa jeg og kjente klumpen i halsen så irritert jeg var. “Ja, neste gang får du bestille time” sa den eldre damen irritert. Foråsidetsånn, den der gikk jeg bare ikke med på. Heldigvis for meg hadde damen lunsj etter meg og var dermed ikke villig til å krangle så lenge. Nytt pass ble det på meg, men jeg skulle kanskje bare hørt på henne, for da jeg kom hjem fant jeg mitt gamle liggende øverst i sjenkskuffen… Altså, at det går an.

Ukens cravings… Sjømat. Følte liksom ikke jeg fikk nok da jeg hadde jentene på syforening hos meg på tirsdag. Blåskjell, reke og krabbe får jeg virkelig aldri for mye av. Spesielt ikke nå om sommeren. Håper vi får litt flere dager med solskinnsvær denne uken så Daniel og jeg kan nyte noen skalldyrsmåltid til ute i hagemøblene før ferien starter for fullt. Tenk, det er bare fem dager igjen til fellesferien starter og vi tar turen til Stavanger by! Wuhuu!

En sniktitt på fruktfatetene som vi nøt ute i de nye hagemøblene på tirsdag <3

Håper uken din har vært like fin og innholdsrik <3 Ha en deilig søndag!

9 kommentarer

Siste innlegg