Jeg har klippet bob!

Sponset behandling

Oh yes! I did it! Marianne fikk alvorlig talt sjokk da jeg kom tuslende inn i salongen i dag og bestilte meg en nyfarget bob. “Hva er det du har tatt?!” var det første som ramlet ut av munnen hennes. Jeg tror ikke hun trodde sine egne ører de første minuttene, men så fort hun skjønte at jeg mente alvor kom verdens største glis til syne.

Ikke hver dag Marianne får bruke saksa på meg si! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var livredd under hele seansen, men samtidig var jeg bare fast bestemt på at jeg skulle ha en forandring NÅ, i sommer. Gud så glad jeg er for at jeg ikke trakk meg i siste liten, for jeg digger denne nye looken! Elsker den kalde, litt mørkere kombinasjonen av Joico-farger, og selve frisyren… Er den ikke kul? Plutselig fikk selv jeg litt volum?

– Short hair, don’t care –

Nei, Marianne du er rett og slett helt fantastisk. Nok en gang gikk jeg ut fra Duo frisørsalong med et eneste stort glis om munnen. Tusen takk for at du ikke klippet av selvtilliten min sammen med håret i dag. Okei, jeg skulte kanskje litt på jentene med lange hestehaler på vei til parkeringsplassen, men jeg er virkelig storfornøyd med min nye, lille frisyre. Dessuten er tuppene mine blitt så myke at jeg bare har lyst til å sitte og kose med dem.

Nå sitter Daniel og jeg og nesten hopper i sofaen av spenning med fotball snurrende på tvskjermen. Aldri sett en så spennende kamp i hele mitt liv. Island leverer jo!! Krysser alt jeg har for at de holder ut de siste minuttene. Det ville ha vært så forbaska gøy om den lille nasjonen stakk av med seieren. Fine, fine Island <3

Marianne: Har du vondt i magen?
Meg: n-neida…..
*stillhet*
Marianne: Angrer du? Vi kan enda droppe det om du vil? Du ble så stille!
Meg: Nei, klipp det av! Jeg konsentrer meg bare veldig om å puste her nå…

Lurer meg på om hun var lettet da det hele var unnagjort og smilet mitt enda ikke var erstattet av tårer.
Tusen takk igjen Marianne! Dere kan booke time hos denne flinka dama på nett HER

85 kommentarer

Siste innlegg