Antrekk – 190616

Mandag, velkommen skal du være! Jeg spratt opp da alarmen ringte klokken 07.00 i dag og siden har jeg bare kost meg på kontorstolen i ullundertøyet mitt. Ja, i dag er det faktisk kjølig nok! Utenfor plasker regnet ned, og det skal det gjøre i hele dag. Passer i grunn helt perfekt når planen for mandagen er å få unnagjort en hau av jobb. Den eneste gangen jeg skal sette føttene mine utenfor leiligheten i dag er når kjøleskapet skal fylles og middagsingredienser skal shoppes. Tenkte jeg skulle prøve meg på litt hjemmelaget ris deluxe senere. Det er det beste jeg får på kinesiske restauranter, så jeg er så spent på om jeg får det til å smake like godt selv også?

– Sko fra Mango, Belte fra Gina Tricot, Kjole fra Missguided, Charles & Keith veske –

Ellers skal jeg kun sitte klistret til pcskjermen og planlegge ukens bloggposter. Kjenner jeg nesten bobler over av motivasjon ettersom jeg har så mye hyggelig på planen de neste dagene. I morgen har jeg endelig en solfylt strand-dag i vente igjen før turen bærer videre i dyreparken etter stengetid. Hihi, Kristina har invitert Daniel og meg med ut på nye eventyr! Dessuten fyller min kjære 25 år denne uken og jeg kan nesten ikke vente med å få gaven hans tilsendt i posten! Håper bare jeg klarer å holde munnen igjen noen dager til.. Nekter å avsløre meg!

Som ukens første oppdatering får dere gårsdagens lille habitt! Det var ikke bare bare å fotografere i stormen på tasta i går formiddag, men vi gjorde i det minste et hederlig forsøk. Håper dere liker det <3

Nå må dere ha en knallmandag. Vi skrives mer litt senere i dag vi!

12 kommentarer

Siste innlegg