Mango & Papaya Breakfast

Riktig god formiddag alle sammen! Hvordan behandler tirsdagen dere så langt? Jeg sitter som klistret foran netthandelen her etter å ha lagt inn bud på noen hagemøbler. Daniel og jeg var i omtrent alle møbelbutikker som finnes i Kristiansand by i går, men gikk tomhendte hjem i åtte-tiden for å titte litt på nett istedet. Jammen fant vi oss da den perfekte lounge-gruppen også, så nå gjenstår det bare å se om vi vinner denne budrunden da!

Fingers crossed! Jeg skal snart ut og lunsje litt med Andrea på fiskebrygga, så til frokost i dag lagde jeg meg bare en frisk og god smoothie. Tenkte jeg kunne dele oppskriften på den nå med en gang jeg? Den kan jo også gjøres om til en aldri så liten kveldsdrink om du tilsetter en liten skvett bacardi i. Perfekt til varme sommerkvelder.

Apropos varme.. Jeg kan fader ikke huske sist jeg frøs jeg nå! Temperaturene i sør tar helt aaav om dagen. Fortsetter dette så blir jeg nødt til å kjøpe aircondition til Daniels bursdag. Haha, det er så varmt i stuen vår om kveldene at vi ikke orker annet enn å ligge rett ut på sofaen med en is hver i hånden. Puh! Juni leverer <3

– ALL YOU NEED IS –
1.
1 pose Eldorado frossen mango/papaya 2. 1-1,5 dl sukkerlake 3. Saften av 1 lime

Mos alt sammen i en blender og nyt med det samme. -Gjerne til en avslappende fargeleggingsbok!

15 kommentarer

Siste innlegg