En siste utflukt på hesteryggen

Hei du deilige torsdag! Endelig har jeg fått plassert pcen på fanget mitt igjen og er klar for å dele gårsdagens ridetur med dere! Himmel og hav for et idyllisk opphold vi fikk på denne gården.. Forventningene var så absolutt høye, men at utflukten skulle bli fin hadde jeg bare ikke sett for meg. Stallen var så utrolig flott, og hestene så friske, fyldige og fine! Det første som møtte oss var to minimini-valper som kom løpende mot oss for å slikke ihjel ansiktene våre, og nei.. opplevelsen kunne ikke ha vært bedre. Smilet mitt gikk rundt absolutt hele dagen.

Har dere sett noe så herlig?

Han som drev stallen hadde ikke nok verken ridehjelmer eller saler til alle, men det gikk fint. Noen måtte ri uten sal og noen (Selini, stalleieren og jeg) måtte ri uten hjelm, men med så rolige og balanserte hester gikk det heldigvis problemfritt. Vi fikk plukke dem selv og red på en times skrittetur ned til stranden like ved gården. Temperaturen var perfekt, hestene så ut til å kose seg og omgivelsene var nydelige.

Det var bare Selini og jeg som dro ettersom Sonja ikke er noen hestejente, så mens vi koste oss i salen var hun og kjøpte lunsj til oss så vi kunne dra videre rett til beachen etterpå. Snilleste tuppa <3 På stranden i Alghero ble vi liggende i tre timer før det var på tide å komme seg tilbake til hotellet igjen. For en avslutning på jenteferien vår! Jeg har hatt de mest innholdsrike syv dagene, og jeg har alvorlig talt ledd meg gul og blå. Tusen takk for meg Sardinia. Du har vært fantastisk. Gud så tilfredsstilt jeg føler meg nå. Denne ferien var akkurat hva jeg trengte.


– En stalldag i bilder –


Selini sa hun ville ha en diger hest, og jeg sa jeg ville ha en gal en, så før jeg visste ordet av det red jeg langs strandkanten på en hest som var hysterisk redd for vann, og som jeg måtte forberede meg på å hoppe av når som helst ettersom den alltid pleide å rulle seg i sanden. Hehe, en interessant, men heltopp opplevelse <3


21 kommentarer

Siste innlegg