Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Å, la meg slippe å velge bare én hendelse! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal si her. Roadtrip til Olbia med utallige latterkramper, besøket på Stintino Beach, by-sightseeingen, gårsdagens late strand-dag med en trøbåt og enda mer latter, de fantastisk vennlige lokale menneskene her nede… Nei, jeg må velge ALT. Disse feriedagene blir bare bedre og bedre, og så langt har vi ikke hatt en eneste nedtur.

Ukens sang… Don’t let me down – Illenium Remix. Denne sangen!! Har dere ikke hørt den så søk den opp med en eneste gang. Fineste remixen jeg har hørt i hele mitt liv. Sonja viste den til oss da vi akkurat hadde hentet leiebilen vår og siden har den bare blitt spilt om og om igjen. Dette er rett og slett blitt feriesangen vår.

Ukens innkjøp… Nye badebomber og denne blondevesten som så uendelig mange av dere har etterspurt hvor er kjøpt! Hehe, så hyggelig å høre at mange likte den! Jeg fant den på en ukjent butikk her i Italia på torsdag, men jeg synes jeg har sett noen varianter både på Bikbok og Vero Moda hjemme også?

Ukens cravings… Tørket frukt og italiensk pizza. Hehe! -Og hallo i luken.. VANNMELON! Hele ferien har vi kjøpt en gigantisk vannmelon daglig, delt den i to og skrapt den tom med skje til lunsj. Dette har ført til ubehagelig mye tissetrengthet på både passende og upassende steder, men markeringen vår i Sardinia er det ihvertfall ingenting å si på! Gudene vet hvilke åkre og jorder som ikke er blitt tisset på etter ferien vår.

Ukens latter… Fikk jeg meg definitivt under gårskveldens powerwalk. Vi gikk forbi et gigantisk jorde med sauer på, og her lå det også en dø halvspist en som jentene lot seg inspirere så av at de diktet opp en fantasihistorie om “Lille krøll”. -Historien om den psykotiske sauen som hadde en dyster skjebne i vente. Fortellingen varte I.Det.Uendelige, og jeg lo så jeg skrek hele gåturen.. For en gjeng jeg er på ferie med..

Måtte de neste tre dagene være fylt med like mye BRA <3
Så håper jeg dere synes det er moro med litt ferieoppdateringer.

20 kommentarer

Siste innlegg