Dette vil jeg gjøre i mai

x Reise på jentetur til Kroatia! Wihuuu. Selini, Sonja og jeg drar like etter 17 mai og blir i en uke! Vi tittet på flere flotte pakkereiser i går, men turte ikke å booke noe som helst etter fem gode vinglass, så jeg skal treffe jentene igjen straks bare for å få det unnagjort. Gud som jeg gleder meg til å reise med disse sprekingene. Trene om morgenkvisten, ligge på solsengen hele dagen, og leie sykler for sightseeing om ettermiddagen.

x Aldri innta alkohol og gå ut på byen igjen.. Hehe, neida.. Joda. Fader så dårlig jeg er i dag. Det er akkurat som om kroppen min bare tåler mindre og mindre for hver fest? Jo eldre jeg blir jo mer tar lørdagskvelder som gårsdagen på. Helt fryktelig er det! Måtte det i det minste bli lenge til neste gang..

x Mai er måneden for å ha et nytt klessalg! Jeg tok en real opprydning i klesskapet nå i april, og pakket ned en hel hau av sko og klær som jeg vil selge superbillig til dere som måtte få lyst til å ta turen innom. Mer om hvor, hvem og hva skal jeg selvfølgelig skrive i et eget innlegg til uken, men allerede nå kan jeg si at salget vil bli satt til slutten av måneden. Spennende!

x Skrive et blogginnlegg om mine studievalg og tiden fremover. Litt om tanker, hva jeg gleder meg til, og hva jeg gruer meg til. Mange har etterspurt et innlegg som dette og nå til uken setter jeg endelig i gang.

x Være flink til å dra ut og nyte vårvarmen som (forhåpentligvis) er like rundt hjørnet. Jeg vil sette av minst en hel lørdag og søndag til å bare dra ut på tur, ri i skogen, ha piknik eller enda bedre.. fiske! Jeg savner sånn å fiske <3 Mai er en så fin måned, og jeg vil ikke gå glipp av den ved å bare tilbringe tid innendørs. I år vil jeg virkelig se på når gresset farges grønt.

x Tørke støvet av den fine fine bunaden min til selveste 17 mai, pusse sølvet som hører med og gjøre det hele klart til årets feiring. I år skal jeg som i fjor feire med jentene mine, vi skal spise god mat på fiskebrygga i Kristiansand, innta alt for mye is og bare kose oss fra frokost til midnatt. Jeg gleder meg allerede!

x Opprettholde disse gode, kontinuerlige treningsøktene med Selini. Målet er 3 styrkeøkter og 1 løpeøkt i løpet av en uke, og så langt går dette strålende! Det er så moro å være i full gang igjen, kjenne svetteperlene renne og våkne opp med såre muskler til enhver tid. En treningspartner var nok akkurat hva jeg trengte!

x Dra til en neglsalong og bli feminin igjen. Jeg har hatt noen måneder nå hvor jeg mer eller mindre har avstått fra falske eller gelenegler i håp om at mine egne skulle vokse seg lange og sterke på egenhånd, men den kampen er det bare å gi opp. Neglene mine knekker bare jeg ser på dem, og nå er jeg så lei!

x Jeg prøver igjen… Holde godterispisingen til helgene. Det er bare helt utrolig at jeg ikke klarer å forholde meg til denne regelen en eneste uke. Ikke én uke har jeg klart dette, og med “helg” så mener jeg både fredag, lørdag og søndag. Det er tre av syv dager det! Hvor vanskelig burde det være da? Jeg får like vondt i magen hver gang jeg trykker i meg en hel pose tortillachips, og likevel må jeg bare.. selv på en tirsdagskveld. ARH!

Ny måned, ny bucket list! Ha en super første mai <3

22 kommentarer
    1. Flotte mål du har! en jentetur hadde ikke vært feil nei. Dessverre vet jeg at det ikke går for meg og mine enda. Men en gang snart håper jeg på ^^
      Ble kun 1 treningsøkt på meg uken som var, så nå må jeg skjerpe meg og gå tilbake til 2-3 økter i uken igjen (:
      Godtespisingen har jeg faktisk vært flink med i flere uker. Bare 1 sjokoladebit i løpet av en god god stund. Helt til jeg spiste litt mer sjokolade i går, ups x)

    2. Synes det er så gøy med sånne innlegg. Blir så inspirert til å sette opp lister over ting å gjøre, oppnå, ønsker osv, selv. Det er jo SÅ deilig å kunne krysse av på lista når man har nådd et mål 🙂
      Har lest bloggen din noen år nå, men aldri før kommentert, så nå var det på tide synes jeg <3
      Ha en flott 1. mai <3

    3. Hahaha, kjenner meg så igjen i den siste! Idag blir det iallefall en pose potetgull, det er jo tross alt søndag :):)

    4. omg! hvis du skal til Kroatia så kan du ikke dra derifra uten å prøve kjøttet deres! bestill dere en sånt stort delefat som jeg tror de kaller “meze”. Det er en matopplevelse uten like 🙂

    5. Åh, som jeg gleder meg til Kroatia-guiden som forhåpentligvis vil havne på bloggen din! Det skal bli utrolig spennende, det er virket et reisemål jeg har på listen min selv 🙂 *Hint*

    6. Du er jo så tynn og fin uansett!! 🙂 men klart, det er mer kos om man klarer å holde seg. Blir spennende å høre hvilke skoler du har søkt på 🙂

    7. Kjenner meg så igjen at man tåler bare mindre og mindre alkohol hvor eldre man blir! Før ble jeg aldri dårlig og en to-dagers var ikke noe problem, mens nå blir jeg dårlig hvis jeg drikker mye mer enn to glass vin, for ikke snakke om sliten i en uke etterpå..haha! God bedring og god søndag;)

    8. Jeg ble så glad av punkt 3 at jeg nesten hoppet i taket! Jeg har så lyst til å komme dit! Nå må jeg bare begynne å overtale foreldrene mine til å dra til Kristiansand, og det må jeg bare klare:) Gleder meg til å lese mer om når det er:) Håper du får en flott søndag videre:) Klem!

    9. Kan du ha et innlegg om hva man burde gjøre når man er i Kroatia? Skal dit i Juni å trenger noen tips til hva jeg kan gjøre der.

    10. Hedda Kalfoss: Ååå <3 Tusen takk, det samme. Jeg håper jeg endelig får hilst på deg Hedda! Det ville ha vært helt fantastisk :'D En oppdatering på når og hvor kommer snarest 😀 Stor klem

    11. Silje Janett: Huff, ja akkurat det samme her.. Jeg har nesten følt meg syk denne søndagen. Det er nesten så det ikke er verdt det lengre når dagen derpå blir så fryktelig tung. Skulle bare vært 19 år for alltid :’D

    12. Anonym: Det skal jeg huske på til den dagen jeg får oppleve Kroatia 🙂 Det blir nok en tid for det også, men denne gang ble det visst Sardinia i Italia i stedet. Hoho! <3

    13. Line: Så herlig å høre at du liker disse innelggene Line 😀 Synes også det er koselig å sette av en times tid en gang i måneden og skrive ned litt mål og ting jeg gleder meg til. :’) Tusen takk! Det håper jeg du også har fått <3

    14. Sushien så bare utrooolig god ut, haha! Og jeg er helt lik på godtespising, det høres veldig lett ut å la være å spise i ukedagene, men neida, det er det ikke!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg