Antrekk – 220416

Hei og god fredda alle sammen! Tenk, vi overlevde denne uken også! Jeg skulle egentlig ha vært på vei til Stavanger jeg nå for bursdagsfeiring i morgen, men plutselig dukket en skrivejobb opp som gjør at jeg må tilbringe litt ekstra tid foran pcen denne helgen. Litt kjedelig, men sånn er det! Firma går ikke rundt bare av å skåle. Hehe! Heldigvis har jeg noe hyggelig på agendaen i kveld, og hele uken generelt har vært både innholdsrik og full av sosiale sammenkomster med mine kjære <3 Nydelig vær har vi hatt, og nei.. Jeg er så fornøyd at!

Fredagen min startet på kontoret til Geir. Han fikk nesten hjerteinfarkt da jeg ringte ham i går for å spørre om et nytt møte. “HÆ!? Ringer DU meg? Av fri vilje? Har det skjedd noe?” Hehehe, å sortere fakturabilag og betale momsregninger er midt sagt ikke favoritthobbyen min, men samtidig så vil jeg jo så gjerne være en flittig forretningsdame da! Dessuten blir savnet etter gladmonsen av en regnskapsfører litt for stort når det begynner å nærme seg en måned siden sist. Jeg er sikker på at den mannen kunne ha muntret opp en stein jeg..

Nye blomster har jeg også gått til kjøp av i dag, og ellers føler jeg ikke at jeg har gjort annet enn å trykke inn den kamera-knappen. Jeg tenkte nemlig jeg skulle ha et nytt “time for time” innlegg her på bloggen, og da må det mildt sagt unormalt mye bildeknipsing til! Håper jeg rekker å publisere det før jeg hopper avgårde på stand up show. 

– Kjole, blomsterkrans og jakke fra Bikbok, Sko fra Steve Madden –

9 dager igjen til mai dere! Føler det er måneden for blomsterkranser i håret <3

19 kommentarer

Siste innlegg