Fleip eller fakta – En leserquiz

  God morgen kjære, gode trofaste blogglesere! Like før leggetid i går fant jeg ut at jeg skulle lage en liten fleip eller fakta – leserquiz til dere! Hehe, bare for å prøve noe litt morsomt og nytt da! Under her vil dere altså finne 10 personlige påstander i tilfeldig rekkefølge hvor 5 er fakta og 5 er fleip. Kjenner du meg så godt at du klarer å sortere dem ut riktig? Hvis du har lyst til å gi det et forsøk så legg gjerne igjen en liten kommentar under her med hvilke nummer du mener er riktige og hvilke nummer du tror er gale. Hva som stemmer og ikke skal jeg selvsagt avsløre i et eget innlegg i morgen. Hoho, dette blir morsomt! Mange av punktene har jeg aldri delt på bloggen før, så det blir gøy å se om noen har så flaks å få absolutt alt riktig. Da skal dere jammen kjenne meg godt.

1. Jeg dro på helsestasjonen for gratis p-piller som fjortenåring fordi jeg hadde hørt det gjorde puppene større.

2. Jeg var økonomisk inkompetent før Geir kom inn i livet mitt, og brukte så mye penger på reiser og shopping at jeg fikk en skattesmell på 60 000 kroner.

3. Min største drøm er å gifte meg i kirken, få to sunne barn og bo i et stort, klassisk hvitt hus som jeg har tegnet helt selv. Det skal ha glasert takstein og være så nære sentrum som overhodet mulig.

4. Jeg hadde en erotisk drøm om gymlæreren min på videregående og klarte aldri å se ham i øynene igjen. Jeg følte meg sinnsforvirret da han pratet til meg i to år etterpå.

5. Jeg fikk tante rød for første gang da jeg var 15 år og red sprangstevne på Epona Ryttersenter i hvite ridebukser. (Yup, stevnebuksene er hvite)

6. Som 16 åring festet jeg med guttaboys i Black eyed peas. Jeg traff på dem midt i Kristiansand sentrum en sommerkveld de skulle ha konsert der, og ble med på en nattklubb jeg var fire år for ung til være på.

7. Jeg var tidenes villeste russ våren 2011. Jeg var på alle russetreff, løp naken over lundsbroen i Kristiansand, tryglet politimenn om kyss, og satt kun iført undertøy under pulten min i skoletimen.

8. John Carew inviterte meg på en kaffedate etter at jeg som nysingel meldte min interesse for ham i et blogginnlegg sommerferien 2014. Til tross for utallige venninne-oppfordringer svarte jeg aldri på meldingen. For det første så drikker jeg ikke kaffe, og for det andre så ble jeg svett bare av tanken.

9. Min største frykt er havets vesen. Hai, brennmaneter, og alle ekle krabbekryp som skjuler seg i tare og tang.

10. Jeg synes tvreklamene bare blir lengre og lengre, og har derfor boikottet alt av kanaler i hele 2016. Jeg har i stedet abonnement hos tre streamingtjenester, og skal jeg se et vanlig tv-program så ser jeg det på pcen.

Nå, hvor gal tror dere jeg er? <3 Dette grugleder jeg meg til å finne ut av!

81 kommentarer

Siste innlegg