En fem dagers matplan

Hei, og hopp dere! Denne tirsdagen tenkte jeg å starte med å dele min fulle ukesmeny! Er dere klare for å ta imot litt ny inspirasjon i matveien? Under får dere ikke bare middagsplanen min, men også full oversikt over hva jeg tenker å trykke i meg til både frokost, lunsj og kvelds! Hehe, håper dere får noen nye idéer her. Frokostmåltidene mine er som dere kanskje ser rimelig like, men resten av måltidene elsker jeg å variere! Jeg har en liten regel som sier at jeg hver uke MÅ prøve meg på minst én ny rett, og ellers prøver jeg alltid å ha to dager med fisk + tilføye litt frukt til frokost, kvelds eller begge deler. I dag kommer bestis på besøk, så da skal jeg diske opp med et fat av spekeskinke og alle mulige melonvarianter, men først skal det jobbes litt <3 Ha en glad tirsdag!

– MANDAG –
Frokost:
2 knekkebrød med makrell i tomat + 1 appelsin
Lunsj: Sushi! 8 laksemaki med chillimajones
Middag: Minipizza av steinovnsbakt pizzabunn med skinke, ost og ruccola
Kvelds/Snacks: Enkel fruktsalat av appelsin, mango, granateple og vaniljekesam

– TIRSDAG –
Frokost:
2 knekkebrød med makrell i tomat + 1 appelsin
Lunsj: Semulegrøt med sukker og kanel
Middag: Pannestekt laks med basilikumsrisotto
Kvelds: Et fat av spekeskinke og Coop prix sine melonvarianter

– ONSDAG –
Frokost:
Mango Smoothie bowl toppet med friske blåbær og kokosflak
Lunsj: Quesedilla med avokado, skinke, egg og ost
Middag: Satay-kyllingsspyd med peanøttsaus, limebåter og ris
Kvelds: Fruktfat av appelsin og mango

– TORSDAG –
Frokost:
2 knekkebrød med makrell i tomat + 1 appelsin
Lunsj: Havrelapper med gulost og syltetøy
Middag: Ovnsbakt fiskepakke med laks, spinat, villris og dillkrem
Kvelds: Enkel toast av skinke og ost

– Yummy for the Tummy –

– FREDAG –
Frokost:
2 knekkebrød med makrell i tomat + 1 appelsin
Lunsj: Reste-Havrelapper med ost og syltetøy fra gårsdagen
Middag: Spicy kjøttboller med søtpotetchips og limedressing
Kvelds: Hjemmelaget gelé av sukkerfri saft med masse vaniljesaus

Den geléen hadde ikke vært feil nå… Elsker gelé av Zeroh-saftene!

30 kommentarer
    1. Grunn til at du kun har lagt ut bilder av pizzaen? sånn ca maange bilder av pizza? :p utenom det bra innlegg med inspirerende oppskrifter

    2. m: Det blir liksom litt lite økonomisk å lage ukens fem middagsretter tirsdag morgen kun for å få litt mer varierte bilder i matplan posten min. -Men så bra at du likte det da! 🙂

    3. Ååå, vil du legge ut oppskrift på onsdagens middag: satay-kyllingsspyd med peanøttsaus, limebåter og ris? Det hørtes kjempe godt ut!
      Eller har du kanskje lagt den ut før?
      Klem <3

    4. Å, disse innleggene liker jeg SÅ godt! Og nå vet jeg akkurat hva jeg skal lage meg til middag en dag denne uken – den pizzaen så jo helt fantastisk ut!! Takk for mange gode tips <3

    5. Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke er på toppen av topplisten. Du har det desidert beste blogginnholdet gjevnt over!
      Jeg elsker iallfall bloggen din, og er innom flere ganger om dagen. stå på <3

    6. Enig med hun over, du har kanskje noen andre bilder, selv om du ikke måtte laget alle rettene på en dag, så har du vel laget noen andre retter. Men veldig fint innlegg altså, mått bare nevne det siden jeg først ble provosert av hun over, før jeg fant ut at jeg faktisk var enig med henne 😂 men lag gjerne flere slike innlegg, veldig bra og inspirerende!!

    7. Yum, så mye godt på menyen!! Jeg setter også opp ukesmeny til middag hver uke, men burde bli flinkere til å gjøre det samme til lunsj. Her står kyllingwok med sursøt saus på menyen i dag 🙂

    8. Ingrid: Hehe, ja det er det jeg pleier å gjøre, men sushien gikk ned litt for fort i går, og knekkebrødene med makrell i tomat egnet seg ikke så veldig godt til bloggen, så denne gang ble det bare mandagsmiddagen. Men hvis jeg hadde publisert innlegget i kveld så skulle jeg nok ha fått til noen flere bilder. 🙂

    9. er ikkje bare den pizzabunnen helt magisk? Eg elsker den, den smaker helt himmelt og man slipper og bli oppblåst i magen.
      noen MÅ bare klage…forstår de ikkje at de bildene om de middagene komemr utover i uken…kan da ikkje ha foto på ting som ikkje er laget enda?
      Blir litt matt alle skal bare ha istedetfor å være superfornøyd med en knall meny…masse tips og man kan varaire i det uendelig og bli inspirert til andre ting.
      ha en magisk dag fra den fineste byen i Norge som har det varmeste været johooooo lykke <3<3<3

    10. Mari: Hei! Glad du likte innlegget Mari 🙂 Jeg skal se hva jeg får til! Kyllingspyd med peanøttsaus kommer nok i første omgang, men havrelappene følger nok etter <3

    11. Camilla Acklam: Hihi, synes Fjordland er superdigg jeg. Hadde det ikke vært for at jeg liker å lage mat så hadde jeg vel spist det selv dag etter dag. Grøtene deres har jeg til frokost, lunsj og kvelds hele tiden. De er så billige også! <3

    12. cuskima: Joo! Jeg tenkte jeg for en gangs skyld skulle prøve meg på noe litt sunnere, og herlighet for en positiv overraskelse! 😀

      Tusen takk Lin <3 Du er litt av en støttespiller du! Dine kjære og nære er heldige som har deg i livet sitt. Føler meg heldig selv som har fått ha deg som bloggleser i alle disse årene <3

      Håper du har koost deg i finværet i dag. Endelig leverer Bergen også! Hehehee <3

    13. Så bra du likte det -den er genial 😉
      Eg må jo passe på deg hahaha du vet meg, skikkelig hønemor 😉
      Tusen takk for en fin tilbakemelding 🙂
      Ja Bergen leverte…endelig..helt magisk 🙂
      Nattinatten <3

    14. Oi, det du spiser til feks. frokost kan jeg spise som et mellommåltid i farta… Spiser MYE mer enn deg, nesten dobbelt så mye 😮 Men det er vel forskjell på hvor mye mat vi trenger, og hvor opptatt vi er av å være så og så tynn osv 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg