Happy b-day grandpa

Ååå som jeg koser meg her! Jeg startet mandagen med en deilig liten treningsøkt, og da klokken ble formiddag kom Tante på besøk for å feire bestefars bursdag! Hurra for gamlefar <3 Den mannen der er bare god som gull. Han har skrapt lodd hele dagen, og med karmaen hans burde millionbeløpene strømmet inn, men i dag ble det bare en hundrelapp i gevinst. Heldigvis smaker bestemors kaker bedre enn enhver lottosum. Både gulrot og ostekake sto på dagens dessertbord, og nå er jeg så mett at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg.

Ellers er det ikke bare besten som har fått gaver i dag! Tante hadde søren meg en diger pakke til meg og på lur, og inni den befant det seg intet mindre enn 36 nye fargeblyanter og to nydelige fargeleggingsbøker <3 Åå, gjett om jeg skal nyte meg med anti-stress hobbyen min fremover. Jeg har jo utstyr for flere år frem i tid jeg nå!

Heldige meg <3 Både bøkene og fargeblyantene var kjøpt på www.Adlibris.com. En norsk nettside som selger både bøker og hobbyutstyr til en langt billigere pris enn mange av bokforhandlerne folk flest pleier å handle på. Er du like stor fan av denne terapihobbyen som tante og meg, så er det kanskje verdt å ta en titt der inne?


Nå skal jeg hoppe i bestemors pysj og kose meg en times tid på sofaen før jeg hopper i bingen! Kanskje trykke i meg et kakestykke til også. Hehehe, jupp! Mens jeg har skrevet disse 300 ordene kjenner jeg at magen har gjort plass til enda et.. Håper dere har fått en knallstart på uken dere også <3

Sleep tight! Vi skrives igjen i morgen <3

13 kommentarer

Siste innlegg