S-A-T-U-R-D-A-Y

– Just Wanna Eat Bruschetta All Night –

Hei og hopp alle sammen! Hvordan står det til med dere denne lørdagen? Noen som har fullført dag to med squats allerede? Hihi, det var så gøy å se at mange ville kaste seg på challengen i går! Kjente jeg ble litt ekstra motivert selv jeg når vi plutselig var flere om det! Hold meg gjerne oppdatert på hvordan det går med dere. Selv tok jeg mine 55 etter en alt for kald løpetur i regn til morgenen i dag, og nå kjenner jeg meg faktisk stiv i stumpen allerede. Haha, hvordan i all verden skal dette her utvikle seg! Jeg tror jammen dette her fungerer jeg.

Dere ser kanskje hva jeg har laget meg som lørdagssnacks i dag? Eller laget meg blir jo helt feil å si.. Jeg ble så ivrig der jeg sto med tomathakkingen på kjøkkenbenken at jeg plutselig hadde bruschetta for hele Afrika. Vel vel, det går nok ned! Oppskriften har jeg delt med dere tidligere, og den finner dere HER. Supergod!
  

Ellers har jeg endelig fått sendt inn studiesøknaden i dag! Jeg endte som planlagt opp med hele 10 studieretninger i to forskjellige byer, og mer om det skal jeg fortelle dere om i et eget innlegg tenkte jeg. Nå skal Daniel og jeg ta med oss den massive mengden tomatbruschetta til svigers og kjøre filmkveld med mor og far. Jeg fikk plutselig en åpenbaring om at vi måtte ha familielørdag i går kveld, og heldigvis hadde ikke svigers lagt andre planer <3

For en deilig og avslappet helg dette blir <3

19 kommentarer

Siste innlegg