Summer, please hurry up

God morgen godtfolk! Fra budsjettsnakk til mitt siste skokjøp da.. Hehe, Pt timen min ble avlyst tirsdag morgen så da bestemte jeg meg like godt for å gå til innkjøp av et par sommersko i stedet. Været blir bare varmere og varmere her i sør, og når hetebølgen forhåpentligvis slår inn i midten av april skal ihvfertfall jeg stå klar med sandalene mine! Under vårrengjøringen av klesskapet for et par uker siden gikk det opp for meg at jeg omtrent ikke eier skoplagg uten hæl, og siden har jeg i grunn vært på utkikk etter noen nye sandaler.

På tirsdag fant jeg dem, og herlighet så fornøyd jeg er! Det var vel eeegentlig gladiatorsko med snøring jeg var på utkikk etter, men disse var så behagelige og satt så søtt på foten at jeg ikke klarte å gå fra dem da jeg ble informert om at dette var det siste paret i 37… Selgerpoeng til deg på Bianco.. Har forresten dere sett noen lekre gladiatorsandaler med snøring på nett eller i butikkene den siste tiden? Hyl gjerne ut hvis dere har det!

Nå er det ei som tripper etter å bytte ut kontorstolen med hesteryggen her! Prison Break gikk foran kontortimene i går kveld, så jeg satte i stedet alarmen på 07.00 og tok morgenens kommentar og mailsvaring til verdens nydeligste morgensol gjennom kontorvinduet. Håper det er så varmt som det ser ut som der ute <3

– My very first pair for summer –

Skoene er altså fra Bianco! Gleder meg til å ta dem i bruk i fremtidige antrekk <3
Nå må dere ha en strålende torsdag! Så skrives vi mer senere i dag.

14 kommentarer

Siste innlegg