Når du føler du gjør årets kjøp…

Har dere sett noe så nusselig? Ler meg ihjel.. Jeg har alltid ønsket meg et slikt “sovebind” for øynene, og da jeg oppdaget denne kaninvarianten på H&M i går, kunne jeg ikke annet enn å røske den med meg. Heh! Jeg bar den på hodet hele dagen og gikk bare å gliste fra øre til øre.. Dere vet når man føler man har gjort årets kupp? Åh *Bedende hender emoji*. Daniels reaksjon på dette livsnødvendige innkjøpet var derimot ikke like oppløftende.

Meg: Var den ikke skjønn Daniel? Du kan få låne den når du har middagslurene dine!
Daniel: I kveld skriver jeg fullt april-budsjett for deg. Du har for lite å bruke pengene dine på.

Så her sitter jeg da.. Klar med penn og papir til mannen kommer hjem for å sette opp “Marthes budjett” for april måned..  Jeg har lyst til å si at jeg dæver av latter, men egentlig så gjør jeg ikke det. Jeg kunne helt sikkert spart en krone og to på å ikke gå til innkjøp av dilldall som… sovebind. Planen er å kjøpe hus eller leilighet innen et års tid, og innerst… jeg mener sånn heeelt innerst sier noe meg at litt mer sparing ville vært fornuftig.

Mannfolket er vel hjemme om en liten times tid, og inntil da skal jeg bare sitte og kose meg med litt mer bloggskriving. Tenkte jeg skulle forhåndsskrive et innlegg til i morgen tidlig så jeg kan dra i stallen allerede klokken 09.00 og nyte heeele formiddagen med hest og finvær. Ah, for en uke dette her blir da!

Virkelig en oppgradering fra den forrige <3

28 kommentarer

Siste innlegg