Favorittprodukter til hender

– Let’s talk about hands og nails –

​Jeg har lenge hatt lyst til å vise dere mitt store favorittprodukt til hender, og i dag har jeg endelig fått fingeren ut. Velkommen inn i min lille toalettveske nummer 2! Hihi, jeg har en egen liten veske bare til neglelakker, ringer og håndkremer så jeg lett skal kunne finne frem til det i hverdagen. Håndkremen til Body Shop er alvorlig talt min beste venn. Jeg har den i tre ulike dufter og smører meg inn i dem etter mer eller mindre hver eneste håndvask.

Favoritten er den jeg holder i hånden på bildet, og når jeg smører meg med en ørliten dæsj av denne så lukter det frisk grapefrukt i hele leiligheten etterpå. Kremene i jordbær og honning lukter nydelig de også, men denne grapefrukten… Helt himmelsk! Jeg må gå til innkjøp av en ny en snarest for min er snart skrapt tom. De finnes i enda flere dufter altså, men her har dere mine tre favoritter! Husker jeg riktig så koster de 79kr på Body Shop.

Det er ikke verst i forhold til hvor lenge en slik tube varer! Lakken jeg har på meg her er også en storfavoritt i samlingen min. Det er H&M sine relativt nye varianter og jeg elsker å leke meg frem med to forskjellige farger. På bildene har jeg fargen “Copper rose” på ringfingrene og “Fired Earth” på resten. Var det ikke lekkert?  

Etter en real omgang med neglstell skal jeg nå komme meg på kjøkkenet for å lage litt middag til min kjære mann og meg. Laks med frisk mangosalat står på menyen, og det kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til! Håper det står bra til med dere også denne tirsdagen og at dere får lyst til å teste ut en av disse deilige kremene til Body Shop selv. De er virkelig supre å ha med seg i vesken!


Armbånd og ring er også fra H&M <3

17 kommentarer

Siste innlegg