Da var kjøleskapet fylt opp, og smilet mitt på plass igjen! Hehe, det er helt latterlig hvor mye mat og vær påvirker humøret mitt.. Akkurat det å handle kunne jeg kanskje vært foruten, men jeg koser meg sjeldent så mye som når jeg setter meg ned for å planlegge ukesmenyen. Jeg kan bruke to hele timer på å finne ut hva vi skal trykke i oss til middag, og jeg blir glad langt inni sjela av å fylle kjøleskapsskuffen med frukt og bær.. Masse frukt og bær <3
– Welcome to my fridge –
I dag handlet jeg inn til fem middager og disse kan dere se på ukesmenyen min under her. Man vet aldri hva helgen bringer og dermed kjøper jeg sjeldent mer enn fem middager av gangen, meeen når lørdagen kommer og jeg har spist sunn, næringsrik mat hele uken så SKAL jeg ha en ekte bakt potet full av baconfett og hamburgerdressing. Så vet dere det.. Hehe, nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og gjøre klart ukens første rett til Daniel kommer hjem fra fotballtrening. Speltlompelasagne med cottage cheese og en god salat står på menyen etter at bestis anbefalte meg dette i helgen, så nå er jeg spent på om jeg blir like frelst! *Fingers crossed*
– This Week i’ll be Craving –
♥ Friske appelsiner. Nå om dagen må jeg ha en til frokost og en til kvelds.
♥ Den nye Zeroh Saften med smak av jordbær og blodappelsin. Denne MÅ dere prøve.
♥ Sjokoladefluff med frukt og bær. Eneste jeg skal bruke egg til hele uken!
♥ Halvfrossne mangobiter med vaniljekesam. Mer sunn og god kveldssnacks.
♥ Hjemmelagde snickerskuler. NAM! Disse tenkte jeg å dele oppskriften på senere denne uken.
Favoritt wok-sausen som går igjen og igjen her i hus <3
Måtte dere finne litt inspirasjon til morgendagens storhandel!
Glede meg til å sjå oppskrifta på snickerskuler! Snickers 4 life <3
Er det ikke stengt overalt i dag? Hvor fikk du handlet inn?:-)
Her var det mye godt. Anbefaler deg woksausen som inneholder sitrongress. Melange, huffda. Det liker jeg ikke og bruker aldri. Her går det i ekte meierismør. Speltlompelasagne er sikkert godt. Har aldri prøvd det, men lager ofte squashlasagne. Frosne druer er min craving for tiden
er butikkene åpen i dag? er ikke det helligdag i dag?
Ah, så flink du er å bruker tid på å lage disse ukesmenyene! Jeg har lyst, men får meg aldri til å gjøre det

Hva er Sjokoladefluff med frukt og bær?
Anonym: Vi har en søndagsåpen butikk like i nærheten
Haha!! Hadde ikke lest innlegget under


Kathrine: Ja, den synes jeg også er supergod! Liker å varierer litt mellom alle sausene til Santa Maria
Og jaa! Frosne druer er en storfavoritt her også <3
Anonym: Nei, vi har en søndagsåpen butikk her like i nærheten
Hei!

Hvilken tomatsalat bruker du til fiskegrateng? Er veldig glad i fiskegrateng selv, men synes det kan være vanskelig å finne grønnsaker som passer til!
Ha en fin kveld
Anonym: Hei! Jeg bruker bare søte cherrytomater, bittelitt rødløk, basilikumblader, en god olje, salt og pepper
Synes det er suupergodt til!
Suzanne: Hehe, du fant ut av det ja
Nam, høres ut som noen deilige middagsretter!
Har du det virkelig så ryddig (og tomt for unødvendige greier) i kjøleskapet ditt hele tiden?!
i så fall er jeg mektig imponert! Haha, mitt ser ut som noen bare helt poser inni der og lukket døra, ops
Du er REN inspirasjon, Marthe! <3
Krydderurten i kjøleskapet? Er det et secret trick for at den skal holde seg lengere?
for et motiverende innlegg
<3 håper du har hatt en fin dag 
// Benedicte
Dette høres kjempe spennende og sunt ut! Og cravingsene, nam. Ser frem til Snickerskuler oppskriften
Anette: Hehe, nei det er bare for å få den med på bildene
Den står på kjøkkenbenken <3
Ingvild F. Falck: <3 <3
Skulle ønske du var med på bloggerne!
Så mye godt og spennende! Jeg ELSKER også den nye ZerOh saften! Himmel, så god <3
Fine deg Marthe! Kan hende du skrev det, og jeg ikke så det. Men hvor har du fått tak i det nyyyydelige du har på deg på bildene? Ha en flott uke!<3
Martine: <3 Tusen takk Martine! Nei, det glemte jeg å skrive! Jumpsuiten jeg har på meg her er fra H&M
Jeg kjøpte den i fjor sommer da, så det er en stund siden nå <3
Linda: <3
Åååå nam dette kjøleskapet frister meg mer enn du aner! Jeg selv kan ikke ha noen melkeprodukter, gluten, egg, noe med sukker eller frukt, så dette her er misunnelse på høyt nivå. Hahah neida
Bare husk på å kos deg med maten, å vær takknemlig for at du ikke har matallergier
Du er nydelig, stå på!
Så gode middager!
Ville bare tipse om at basilikumplanten bør oppholde seg på kjøkkenbenken ved et vindu, så den får godt med sollys
Bør også vannes minst 1 gang om dagen, da holder den seg veldig bra. Smaken blir også mye bedre om den får stå på kjøkkenbenken
Ellers bør også tomater, hvitløk, avokado og mango også oppholde seg på kjøkkenbenken
Elsker forresten alle ukemenyene dine, masse inspirasjon og hente der 