Ready for a girls weekend

Heisann dere! Endelig fikk jeg plassert stumpen min foran pcen igjen. Gårskveldens wining and dining hos Selini var så fantastisk at vi ble sittende og skravle, drikke vin og spise reker helt til klokken to om natten! Hoho, jeg var så sent i seng at det bare var såvidt jeg kom meg opp da alarmen ringte klokken 09.00 i dag tidlig. Heldigvis kviknet jeg til etter fire runder med slumring, for innen klokken 14.00 måtte kofferten være pakket og jeg plassert på bussen fra Kristiansand til Lyngdal. Selini og jeg skulle jo reise på besøk til Cathrine i formiddag!

Herregud som jeg har gledet meg til denne helgen! Jeg har ikke sett bestis siden jul, så dette døgnet skal N-Y-T-E-S <3 Det er allerede tre timer siden vi kom frem, og resten av kvelden skal vi bare bruke på å kose oss sammen, spise en bedre wokmiddag, skravle og se jentefilm etter jentefilm.

Flette inn alt som hører med en ekte girlsnight med andre ord. Vi sover over her til i morgen, og hvis tiden strekker til så drar vi til Sørlandsbadet i morgen tidlig for litt spa og bading før hjemreise. Hihi. Deilig med litt kvalitetstid med jentene mine også i påsken. Blogginnleggene har ikke vært de store denne uken og det beklager jeg, men fader for en turbulent og rar uke det har vært.. Ingenting har gått som planlagt en eneste dag, og nå som helgen er her og ting jeg har gledet meg til endelig går i boks har jeg bare lyst til å nyte det litt <3

Jeg kommer sterkere tilbake. Det håper jeg dere vet <3

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld <3
Nå skal jeg hjelpe jentene mine med middagen!

23 kommentarer

Siste innlegg