– 10 tegn på at våren er her –

♥ Hvite, på kanten til blå legger titter frem.. Noen barberte. Andre enda med vinterpelsen i behold. 

♥ Årets første blomster dukker opp! Det er ingenting som minner mer om vår enn gåsunger, hvitveis, hestehov og krokus. Dessuten har jeg noen herlige barndomsminner fra disse villblomstene. Jeg husker så godt da jeg plukket krokusblomster i skogen bak leiligheten til pappa og solgte dem til hele blokka hans etterpå.. *DINGDONG* “Vil du kanskje kjøpe en krokus?” Ikke vet jeg om det var den hvite kjolen min, eller juletrepynten jeg hadde tredd i håret, men noe må ha sjarmert for etter to etasjer var kurven min tom og jeg en godtepose rikere.

♥ Solstrålene kjennes varme på huden, og solbrillene kan endelig brukes til mer enn bare pynt i håret.

♥ Det er lyst når du drar på jobb om morgenen, og det er lyst når du kommer hjem igjen. Endelig kan vi legge det deprimerende mørket bak oss! Solen går ikke ned før nærmere syv om kvelden, og snart kan vi også stille klokken en time frem igjen. For bloggere flest er dette noe å Feire med stor F.

♥ Du finner spreke 50 åringer i ethvert kjørefelt. -Flesteparten iført sine sprekkeklare sykkeldresser. 

♥ Sommerkolleksjonene begynner å snike seg inn i klesbutikkene. Skal du ha tak i de lekreste bikiniene så er det nå du bør være på hugget. Bikbok har allerede fått inn sine, og jeg har selvsagt sikret meg favorittene!

♥ Du står ikke lengre opp fordi alarmen går, men fordi skjærene sier ifra om at det endelig er morgen. Hihi, kanskje ikke en favoritt når det omsider blir helg.

♥ Duften av grillmat i luften minner deg på at det er på tide å dra frem hagemøblene..

♥ Avisene prydes av daglige slanke-artikler og tips til hvordan du skal skaffe deg bikinikroppen. Prøv deg gjerne på et nytt treningsprogram, men ikke la deg bite av annonsene for slankepiller.

♥ Snøen smelter, den brun/grå naturen farges grønn på under en måned, gradstokken viser 8+ og hele Norges land jubler <3 Kjære vår, velkommen skal du være!

Jeg gleder meg til og med til myggstikk, duften av gjødsel, og pollenallergi jeg nå <3
Bildene er som vanlig hentet fra Pinterest!

22 kommentarer

Siste innlegg