The Good Cabin Life

– Waking up to this view –

Hei og hopp fra hytten! Klokken ble 22.00 før vi endelig fikk reist avgårde i går kveld, men vi kom frem før midnatt og jammen fikk vi kost oss med en kilo reker også før vi fant sengen! Gud så glad jeg er for at vi ikke drøyde avreisen til i dag for å våkne opp til denne utsikten… Jeg kan ikke beskrive hvor fint det er her engang. Været er virkelig helt perfekt, og det er så vindstille at det faktisk er blitt soleseg-temperatur!


Etter en god påskefrokost til morgenen i dag dro vi ut i robåten på oppdagelsesferd med kjeks og saft, og nå er vi bare innom en tur hos svigers for at jeg skal få inn litt internett. Hehe! Jeg tenkte jeg skulle blogge fra mobildataen min på hytten, men jeg har ikke dekning så da ser det ut til at jeg må ta meg litt påskeferie resten av dagen. Det tåler dere vel? Mange av dere har kanskje reist til fjells eller på strømfrie hytter selv?


Så fort dere har fått en liten update på hyttelivet hopper vi avgårde igjen for å gjøre dagen enda bedre! Vi har nemlig fått klarsignal om å få ta med oss Sika på hyttetur, så om en liten times tid sitter vi alle tre på den solfylte verandaen og nyter synet av det knallblå vannet. For en påske dette skal bli!

Ønsker dere alle en nydelig onsdag!
Alt av kommentargodkjenning og svaring skal jeg ta meg av i morgen <3

28 kommentarer

Siste innlegg