Søndagskos med gratis Viaplay

Annonse

Endelig var det blitt søndag igjen! -Dagen hvor kos og bare kos står i sentrum <3 Helgen er på hell og det eneste som står på planen er å slappe av og lade opp til ny uke. Selv får jeg alltid lyst til å snurre film om søndagene, og i dag er heller ingen unntak.. Jeg føler jeg har sett det beste Netflix har å tilby, så på mandag opprettet jeg en konto på Viaplay, og når jeg registrerte meg via Rabble.no fikk jeg jammen en hel måned gratis!

Dere husker Rabble? Nettsiden du finner rabattkoder og kampanjer på alle de største nettbutikkene? Her finner dere altså også Viaplay rabattkoder og kampanjer som blant annet gir en hel måned gratis ubegrenset strømming av tv-serier og filmer. Jeg skrev et innlegg om en Eleven rabattkode fra Rabble HER for noen måneder siden om det ringer en bjelle? Uansett! Jeg synes det er kjekt å få en liten oversikt over inneholdet til strømmetjenesten før jeg eventuelt betaler for den, så to tomler opp for gratis prøvemåned!


Nå sitter jeg her og scroller meg gjennom Viaplay sitt utvalg, og det er så mange fristende filmer jeg ikke har sett at jeg sliter med å finne ut hvilken jeg skal velge. Kanskje jeg må se to.. Jeg har jo ingenting annet på agendaen! Første ut blir ihvertfall “The Theory of Everything”. Den handler om livet til den verdenskjente fysikeren Stephen Hawking, og jeg har hørt at den skal være skikkelig rørende. Kanskje dere har sett den allerede?

Skaffer du deg en konto på Viaplay sport så kan du blant annet få med deg Champions League her også! Til dere som er hakket mer sportsinteresserte enn meg. Her går det stort sett i film og serier, og nå om dagen har jeg blitt hektet på Grey’s Anotomy igjen. Jeg har allerede sett 5 sesonger, men det er så mange år siden at jeg nå har begynt på nytt. Daniel har gitt meg forbud mot å se på Paradise Hotell om kveldene, så da måtte jeg ha noe annet å titte på i ukedagene også. Hehe! Det bør ikke bli noe problem når jeg har 11 sesonger foran meg.

Dagens første tips fra meg til deg er altså å ta en herlig, avslappet søndag med gratis Viaplay fra Rabble. Dagens andre tips er å gjøre det til en vane å stikke innom Rabble.no på jakt etter rabattkoder, tilbud og kampanjer før du skal handle på nett. Da kan du kanskje gjøre et godt kupp på en av favorittbutikkene dine!

Ha en deilig søndag dere!

33 kommentarer

Siste innlegg