Getting ready for a cozy night


Heisann dere! Åå denne dagen <3 Eller kvelden.. Endelig er det idol-onsdag igjen! Haha, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til onsdager og fredager om dagen. Hele formiddagen går jeg bare og planlegger hvilken mat jeg skal ha på bordet og hvor koselig jeg skal ha det når klokken slår åtte. Er det litt tragisk? I dag var det sjokoladekake og lasagne med brød, spinat og eggsalat jeg fantaserte om, så da var det bare å hive seg på butikken for å kjøpe salatingredienser og to ferdige sjokoladekakestykker. Resten hadde jeg i hus..

– A little sneak peek of our day so far –
 

Ser det ikke godt ut? Oppskriften på salaten legger jeg ved under her, til dere som får lyst til å prøve dere på den selv! Daniel var ute og luftet hundene mens jeg koste meg med kokkeleringen på kjøkkenet så nå står lasagnen i ovnen, og der skal den få stå og godgjøre seg til syngingen begynner. Ah, dette blir en fin lillelørdag <3

Du trenger – Spinat og eggsalat:
1.
En pose babyspinat 2. 2 vanlige egg/5 vaktelegg 3. 100g baconterninger 4. 5 gule cherrytomater 5. Salt/pepper 6. En håndfull krutonger 7. En håndfull fetaost + litt av oljen som hører med i boksen.

Kok eggene og del dem i biter, stek baconterningene, skjær tomatene i to og bland det hele sammen med spinat, krutonger, fetaost og oljen som hører med boksen. Krydre så med litt salt og pepper, og NYT!

Ha en finfin kveld alle sammen! <3

39 kommentarer

Siste innlegg