Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Jeg tror nok en gang jeg velger å si helgen jeg! Kanskje gårsdagen spesielt. Jeg tok med meg hundene i bilen og kjørte langt inn i skogen med dem så vi kunne gå en lang og fin tur uten bånd. Det var bare det herligste synet å se dem løpe rundt som verdens lykkeligste, herje rundt og rulle i snøen. I dag kommer også bestis på besøk med sine to, så da blir vi vel en hel flokk på tur! Får det ikke bedre jeg da <3 

Ukens cravings… Snickers is! Oh lord.. Jeg kan kjøpe en sånn pakke med seks små snickers is og spise opp hele pakken på et døgn. Det er så forbanna godt! Ellers har jeg cravet både kvikk lunsj og smash hele uken..

Ukens nedtur… Åå, det må være da jeg våknet i dag tidlig og innså at sjokoladelageret på gården bare var en drøm.. Hehe. Jeg drømte at vi hadde et helt lass med kvikklunsj på kottet, og drømmen var så ekte at jeg faktisk gikk for å sjekke om det var sant til morgenen i dag.. Ah, for en nedtur.

Ukens sang… Det er tre sanger som har gått på repeat om og om igjen denne uken og det er. 1. Ariana Grande – Why try 2. Zayn – Pillowtalk 3. Fifth Harmony – Work from Home. Musikkvideoen til sistnevnte er noe av det mest harry jeg har sett, men jeg eeelsker likevel stemmene til alle jentene i Fifth Harmony. Camila Cabello spesielt. For ei flink jente.

Ukens gullkorn… Denne uken får jeg ta med noen av Daniels fine kommentarer! Han får sagt det han..

Meg: Jeg tror jeg har fått halsbetennelse!
Daniel: HÆ? Men du hadde jo akkurat svartedauden i øret?
Meg: Ja, jeg tror ørebetennelsen har gått ned i halsen nå..
Daniel: Du er virkelig ikke noe å avle på.
– – – – – – – – –
Daniel: Jeg forstår meg ikke på folk som bruker 40 000kr på en veske.
Meg: Nei, fyfader. Ikke 20 000kr heller.
Daniel: Det er en j*** dyr selvtillit.

Det var en liten “uken som gikk” oppsummering <3
Nå skal jeg i gang med litt søndagsbaking!

20 kommentarer

Siste innlegg