Winter, i think i love you

– The view from my apartment this morning –


Glem alt jeg har sagt om at jeg ønsket meg vår… Synet som møtte meg da jeg sto opp klokken 07.30 i dag var virkelig bare som et eventyrlig maleri. Dere skulle sett meg der jeg løp frem og tilbake bak stuevinduene i bare trusa og ropte “Daniel, dette MÅÅ du få med deg før du går på jobb!” Bukseløs og barfot i uggs spurtet jeg ut i snøen på verandaen og foreviget det magiske øyeblikket med kamera mitt. Ah, dette blir en latterlig bra dag!

Jeg har faktisk bare hygge på planen fremover! Daniel og jeg skal passe gård igjen i en hel uke fra lørdag, og dette har jeg altså gått og gledet meg til i tre uker nå. Jeg kan nesten ikke vente til å få bo i et digert hus igjen, fyre i peisen, plukke egg i hønsehuset og passe fire(!) nydelige hunder. Nei, den neste uken skal N-Y-T-E-S.

NÅ skal jeg pakke meg inn i to sett med ullundertøy og komme meg avgårde til stallen med det samme. Jeg skal nemlig ut på tur i den hvite skogen, og ingenting frister meg mer enn akkurat det. Jeg skal bli der til fingrene mine frossner, dele ut ørten gulrøtter og kose ihjel enhver hest. Ønsker dere en magisk torsdag!


Det skal jeg og hestene ha <3

28 kommentarer

Siste innlegg