Verdens beste lunchsalat

I dag har jeg lyst til å dele et lite lunchtips med dere som er dritlei av å tygge på brødskiver! Eller knekkebrød for den saks skyld.. Jeg har laget vanvittig mange salatvarianter både som middagstilbehør, frokost eller lunch de siste årene, men er det en salat jeg aldri blir lei av, så må det være denne. Pastasalat med grønn pesto, tomat, pinjekjerner og ruccolasalat. Ingrediensene er ikke så mange men smaken på salaten blir likevel så god at jeg spiser den opp på en dag uansett hvor stor porsjon jeg lager. Enda bedre blir den om du lager pestoen selv, men jeg skjønner at det er enklere å ty til ferdig pesto på boks når nistepakken skal lages før jobb om morgenen.

Jeg brukte selv ferdigpesto i dag, og det fugerte helt ypperlig det også <3

Du trenger – Lunchporsjon for to dager:
1.
En boks cherrytomater 2. 250g pastaskruer 3. 50g ruccolasalat 4. 3/4boks grønn pesto 5. 50g soltørket tomat fra boks 6. En håndfull pinjekjerner 7. Eventuelt litt rødløk og fetaost

Slik gjør du:
1.
Kok pastaen ferdig i en kjele, sil av vannet og avkjøl skruene med kaldt vann.
2. Skjær cherrytomatene og de soltørkede tomatene i små biter.
3. Bland alt av pastaskruer, ruccolasalat, tomat og pinjekjerner sammen, og hell over 3/4 boks grønn pesto. Rør godt så du får pesto på hver eneste ingrediens, dekk salaten med plastfolie og sett kaldt til du skal spise den.

Håper det frister! Nå skal jeg tilbringe resten av formiddagen med hesten i stallen, og så fort solen har gått ned kommer bestis på middagsbesøk. Vi har planer om å prøve oss på en morsom liten videoblogg, men jeg vil ikke love dere noe før jeg vet hvordan det går. Hehe. Gøy blir det nok med en venninne-challenge uansett <3

Ha en nydelig torsdag alle sammen!

26 kommentarer
    1. Du skriver så fint! Men alle de <3 hjertene <3 du putter inn overalt gjør det veldig slitsomt å lese. Alt må ikke være såå koselig hele tiden hehe. Du skriver jo så bra ellers 🙂

    2. Det så godt ut! Jeg må prøve å variere litt på skolematen min, for jeg er også utrolig lei av brødskiver og knekkebrød. Jeg elsker når du legger ut nye oppskrifter:) Jeg har prøvd mange av de du har lagt ut, og de faller alltid i smak:) ha en fin kveld:)

    3. Så gøyt at du lager noe vegetarvennlig! Settes pris på, og det så utrolig fristende ut. Jeg er også latterlig lei børdskiver, så dette var supert 🙂

    4. Relativt ny leser, og har bare blitt så glad i bloggen din på kort tid:) om det er lov å komme med ønsker så hadde det vært supert med steg for steg hårtips (du er alltid så fin på håret:)) og mer interiør (du er så flink!!). Takk for at du gir meg et daglig positivt avbrekk fra hverdagen 🙂

    5. Hei! Det ser kjempegodt ut! Jeg lurte på om du kan lage et innlegg om kostholde ditt? Du har så mye deilige oppskrifter på bloggen, og det virker som om du har et ganske avslappet forhold til mat. Har du noen triks for å balansere kosthold og trening? Du ser jo fantastisk ut!
      Kjempefin blogg, og fine bilder:) Ser virkelig at du legger en innsats i innleggene dine.

    6. så fint innlegg og elsker bloggen din og du kommer til å gå langt og du kan være stolt av deg selv som har kommet så langt alledere og ha en fin kveld videre pene deg 🙂

    7. Hei!
      Bare et liiiite tips (ikke at du trenger det), men pesto er døds usunt. Ligger vel røfly på 1000 kcal på et glass! hehe! Ellers, takk for en fin blogg å lese hver dag!

    8. Ååh, det så godt ut! Tror jeg lagrer denne oppskriften, så jeg kan teste den ut en dag 🙂 Takk for at du delte dette! Ha en fin fredag 🙂

    9. Det så helt nydelig og enkelt ut. Takk for inspirasjon, Marthe! Og så synes jeg det er så fint at du har startet og legge inn litt mer vegetarisk! Ha en fin helg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg