Verdens beste lunchsalat

I dag har jeg lyst til å dele et lite lunchtips med dere som er dritlei av å tygge på brødskiver! Eller knekkebrød for den saks skyld.. Jeg har laget vanvittig mange salatvarianter både som middagstilbehør, frokost eller lunch de siste årene, men er det en salat jeg aldri blir lei av, så må det være denne. Pastasalat med grønn pesto, tomat, pinjekjerner og ruccolasalat. Ingrediensene er ikke så mange men smaken på salaten blir likevel så god at jeg spiser den opp på en dag uansett hvor stor porsjon jeg lager. Enda bedre blir den om du lager pestoen selv, men jeg skjønner at det er enklere å ty til ferdig pesto på boks når nistepakken skal lages før jobb om morgenen.

Jeg brukte selv ferdigpesto i dag, og det fugerte helt ypperlig det også <3

Du trenger – Lunchporsjon for to dager:
1.
En boks cherrytomater 2. 250g pastaskruer 3. 50g ruccolasalat 4. 3/4boks grønn pesto 5. 50g soltørket tomat fra boks 6. En håndfull pinjekjerner 7. Eventuelt litt rødløk og fetaost

Slik gjør du:
1.
Kok pastaen ferdig i en kjele, sil av vannet og avkjøl skruene med kaldt vann.
2. Skjær cherrytomatene og de soltørkede tomatene i små biter.
3. Bland alt av pastaskruer, ruccolasalat, tomat og pinjekjerner sammen, og hell over 3/4 boks grønn pesto. Rør godt så du får pesto på hver eneste ingrediens, dekk salaten med plastfolie og sett kaldt til du skal spise den.

Håper det frister! Nå skal jeg tilbringe resten av formiddagen med hesten i stallen, og så fort solen har gått ned kommer bestis på middagsbesøk. Vi har planer om å prøve oss på en morsom liten videoblogg, men jeg vil ikke love dere noe før jeg vet hvordan det går. Hehe. Gøy blir det nok med en venninne-challenge uansett <3

Ha en nydelig torsdag alle sammen!

Siste innlegg