Snapshots from our last day

Nok en nydelig feriedag går mot slutten, og uheldigvis for oss så var dette den siste <3 Samtidig som jeg har brukt dagen på å slappe fullstendig av, slikke sol, drikke mojito og bade til solnedgang, har jeg også prøvd å innstille hodet på minusgradene som venter hjemme. Bare for å gjøre sjokket litt mindre.. Høhø! Reisen hjem har jeg dessuten begynt å glede meg til! Flyet vi reiser med er nemlig et av de fineste jeg har sittet i!

Selv om det bare er en seks timers flytur snakker vi store seter, puter og tepper, tvskjermer, tre retters og jo… stjerner i taket når lysene slukkes! Haha, å reise med Emirates er visst en liten opplevelse i seg selv. <3

– The view by the Pool –

Jeg håper dere har funnet det moro å følge oss på enda en reise! Det virker ihvertfall slik på kommentarfeltene denne uken. Herlighet så råe dere er blitt på å legge igjen tilbakemeldinger. Jeg er helt overveldet over hvor mange gode ord både kjente og ukjente har gitt ifra seg de siste dagene! Tusen takk for at dere er en så herlig gjeng <3 Her kommer et aller siste bildedryss, før vi hopper avgårde på vår siste klissemiddag.

Åå, som jeg kommer til å savne alt med denne ferien!

Dere får ønske oss god tur hjem i natt, så skrives vi fra Gardermoen i morgen!
Vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste med å ta med varmegradene hjem <3

33 kommentarer

Siste innlegg