God morgen, og god HELG til alle dere der hjemme! Ettersom vi ligger tre timer foran dere, tipper jeg vi befinner oss på stranden allerede jeg nå! -Og på solstolen blir vi helt til solen går ned igjen for flyet vårt hjem går om mindre enn 24 timer! Wææ, nå gjelder det å nyte siste bit av varmen. Mer sol og strandbilder skal jeg selvsagt friste dere med senere i dag, men nå tenkte jeg i første omgang å dele en deilig dessert-oppskrift med dere. Det er jo fredda! Bringebærmousse med friske bær og vaniljesaus står på menyen, og jeg håper den faller i smak <3
Du trenger: 1. 200g frossne bringebær 2. 4 plater gelatin 3. 1 eggehvite 4. 100g sukker 5. 2,5dl kremfløte 6. 1 ts melis 7. Friske bær til pynt 8. 1 vaniljestang 9. Vaniljesaus
1. Legg gelatinplatene i lunket vann og la de ligge til de er blitt myke (5 minutt)
2. Skrap frøene ut av vaniljestangen og ha dem i en gryte med sukkeret og de frossne bringebærene. Varm opp mens du rører jevnt så det ikke setter seg fast i bunnen før det hele smelter.
3. Klem vannet av de myke gelatinplatene og hiv dem oppi den varme bringebærgryta.
4. Rør forsiktig, men godt rundt mens du lar platene smelte helt inn.
5. Sil bærmassen gjennom en silog avkjøl den frø-frie sausen i en skål til den er lunken.
6. Pisk eggehviten stiv med 1 ts melis, og vend dette inn i den avkjølte bringebærskålen.
7. Pisk kremfløten stiv og gjør det samme med denne.
Vips der har du moussen din! Hell over i serveringsglass og la det stivne i kjøleskap 4 timer før servering. Oppskriften gir 2 porsjoner i store glass, eller fire porsjoner i små glass <3 Nå gjenstår det bare å nyte!
– Jeg toppet også med litt vaniljesaus og friske bær –
Ser det ikke godt ut? Mousse er noe av det beste jeg får <3
oi Oi oi! dette så godt ut!!!
må prøves ut 
Åh, Marthe! Du og de dessertene dine <3 denne må nok prøves veldig snart! Håper dere koser dere masse i varmen! Nyyyt, søte deg!
Dette så bare helt fantastisk ut. Litt av et design det var på koppene!! Hvor er de fra? Denne oppskriften skal prøves, takk for dette:)
Ååå, det så himmelsk ut! også med vaniljesaus, ja takk
Nam, de så veldig gode ut.
Ha en fin Fredag <3
Oh, nom nom.:)
Ooh, yummy yum! Det så kjempedigg ut
Ååå, dette så godt ut! Tror du det går an å bytte ut sukkeret med sukrin, evt. sukrin gold eller noe i den duren?
Åå det så friskt og godt ut
må virkelig prøve det en dag, siden jeg elsker desser og denne så helt fantastisk god ut
ut i fra bildene så dt bare så godt ut, må si du e flink te å inspirere det du legge ut på bloggen og du har alltid så fine bilder på innleggene, ikke for mye tekst som gjør dt enda gøyere å lese og se på bloggen
<3 Du e så flink ^^ kos dere videre og nyt det siste, er ikke så kaldt hjemme lengre , skal bli mildere som e litt trist :/ snøen e herlig å ha 
Kose dere videre <3
Ser nydelig ut!<3
Dette så veldig digg ut
Kristine: Ja det bør ikke være noe problem!
Sofie Fevang: Ikke sant? Elsker både jordbær, sitron, sjokolade og bringebærmousse
Glassene er fra Åhlens 
Åse: Å <3 For en herlig tilbakemelding. Takk for at du la den igjen Åse
Ingenting som motiverer mer enn dette <3
Kaia Matilde: Hurra! Glad jeg kunne friste med noe på ferie også
Dette så veldig godt ut!