Sightseeing in Dubai

Fy søren for noen opplevelser det ble av gårsdagen også.. Vi fikk et par soltimer ved hotellets bassengkant før vi ble plukket opp av Apollo og kjørt inn til Dubai sentrum for noen timer med sightseeing i både buss og båt. Vi fikk se både Dubais palmeformede øy “The Palm Jumeirah”, Dubai Skyline fra havet, syv stjerners hotellet Burj Al Arab som kostet opptil 240 000 kr natten, og litt av Dubais største shoppingsenter “Dubai Mall”. Verdens høyeste bygning Burj Khalifa fikk vi også dratt opp i, og fy fader for en utsikt som ventet oss her. Vi var ikke engang på toppen, og likevel hadde vi oversikt over absolutt hele Dubai. For en dag og for en avslutning på den!

En smakebit på gårsdagen får dere i et lite bildedryss..

– From The Top Of Dubai-

En nydelig middag på Armani Hotell sto også på planen, og himmel for en mat! Aldri sett en så eksklusiv buffé. Vi snakker egen sushibuffé, alle mulige varme retter, ost og kjeks-koldtbord og en dessertavdeling jeg aldri har sett maken til. Vi koste oss glugg, og hver halvtime kunne vi snike oss ut på restaurantens terrasse for å få med oss Dubais største fonteneshow. Helt forbaska magisk!

Planen for de siste to dagene er å ta det helt med ro. Bare nyte hotellets strand og omgivelser, spise god mat og bli BRUNE! Kanskje tar vi en tur til inn til Dubai for å klikke litt på Dubai Mall også. Vi fikk ikke så god tid her i går, og det ville vel vært en skam å feriere en time unna et så stort kjøpesenter uten å dra kortet en eneste gang. Høhø, vi får sjå vi får sjå! Vi skal ihvertfall gjøre det beste ut av de neste to dagene.

Ønsker dere en super torsdag! <3

14 kommentarer
  1. Woooow,så fine bilder !
   Har alltid hatt lyst til å Ta turen innom armani hotell , men tenkte kanskje det var dyrt ? Hva var pakkeprisen dere fikk ?
   Anbefaler deg å dra til souk medinat jumeira også !

  2. Ååh Marthe! Det så helt fantastisk ut, du er en utrolig god fotograf og bloggen din er helt fantastisk og kjekk å lese <3 Håper du har en super fin ferie og at du koser deg mye!

  3. For en magisk utsikt! ah, den skulle jeg gjerne sett med egne øyne selv.
   Og den bufféen så jo helt utsøkt ut. Mye å velge i er aldri dumt 😉
   Ellers et nydelig bilde av deg nest nederst. Du er jo blitt ganske brun allerede ;-D
   kos dere i solen, og nyt de siste dagene. Håper du får gått innom det store kjøpesenteret også da, hehe.

  4. Sjekk hu som har tatt bilder med lang lukkertid da, du!Om det ikke er det, er jeg mektig imponert over kameraet ditt! Nesten så jeg får lyst å spare og skaffe det selv. Hiihii!
   Fantastiske fine bilder du har tatt på turen. Du er suuuuuperflink!! Og det er Daniel og!

  5. Hei! Reiser på backpacking den 6.februar og første stopp er Dubai. Lurte derfor på hvor dere var når dere så “The Palm Jumeirah”? Så dere den fra en resturant/utsiktspost eller var dere på selve palmen? Vi har selv veldig lyst til å se den, men har bare en dag i Dubai, så vil gjerne få med oss så mye som mulig og da er det jo lurt å planlegge litt 🙂 Kos dere videre!!

  6. T: Tusen takk! Det var en ganske dyr utflukt <3 Vi betalte rundt 4000 for begge to, men bare å dra opp i Burj Khalifa kostet 700 kroner, så jeg forstår at de må sette disse prisene for at det skal gå rundt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg