Something to serve your girls

Meg: Kan jeg ha den overskriften Daniel? Eller var den litt kjedelig?
Daniel: Nei, spice den nå opp litt! Hva med: “Something to serve your bitches?”
Meg: ……Nja

Noen er i humør etter ukens siste arbeidsdag! Hoho, i morgen tidlig reiser vi, og det merkes på både meg og han. Smilene sitter liksom latterlig lett og energinivåene våre er i ferd med å nå nye høyder. Det er faktisk så vilt at jeg har bestemt meg for å bli med ham på trening i kveld. Tenk det dere! Halve januar måtte gå før jeg fikk fingeren ut og rumpen i gir… Æsj, måtte treningsbasillen sette seg fast i meg nå da! 2016 var jo året jeg skulle løpe mila på 55 minutt! Bloggens workout-kategori skriker dessuten også etter en oppdatering <3 

Jaja, NÅ over til denne deilige smoothie-oppskriften! Ikke bare ser den fresh ut, men smakskombinasjonen av bringebær, ananas, banan og mango var… Vel ja en perfekt balanse mellom søtt og surt. Mmm! Kanskje noe å servere jentene dine på girlsnights? Jeg mener.. Hvem er det som ikke har lyst til å slurpe i seg dette? De søte glassflaskene kjøpte jeg med meg hjem fra Chlas Ohlson for rundt 40 kroner stykk.

Du trenger: 1. 2 bokser ananas i biter + juicen av begge 2. 200g frossne bringebær 3. 2 frossne bananer 4. Kjøttet av 1 mango 5. Noen friske bringebær til fruktspydet som skal være til pynt


Slik gjør du:
1. Start med den rosa smoothieblandingen ettersom den skal i bunnen av glasset. Her moser du 200g frossne bringebær sammen med 1 frossen banan og en halv boks ananasbiter + juicen som hører med i boksen.
2. Mos til alt er godt blandet, hell smoothien i glassene til de er halvfulle, skyll blenderen og fyll den så med de gule ingrediensene. Nå skal du mose 1 ny frossen banan, en ny boks ananasbiter + juicen, og en fersk mango.
3. Hell den gule smoothien over den rød, og pynt med et grillspyd av ananasbiter og friske bringebær.

Der har du oppskriften til to personer! Doble den gjerne om du vil lage mer <3

23 kommentarer

Siste innlegg