DIY – Marble notebook

Hei, og god lille-lørdag alle sammen <3 Her får dere en smakebit på dagens lille DIY eksperiment. Jeg har lenge vært på utkikk etter noen søte “marmor” skrivebøker som jeg kan bruke til å planlegge og skrible litt bloggnotater i, men etter som jeg aldri har funnet noe jeg virkelig liker, bestemte jeg meg i dag for å prøve meg på noen egne varianter! Jeg hadde en rull med marmorpapir fra tidligere prosjekter liggende, så i dag formiddag dro jeg faktisk til Panduro hobbybutikk kun for å kjøpe meg litt gull og sølvpapir! -Jo og noen superbillige skrivebøker fra Ark.

Tipper de kostet meg 20kr stykk, og hvordan de ble seende ut etter at jeg var ferdig med dem ser dere over her! Ble de ikke litt søte? Hihi, penere enn orginalblokkene ihvertfall! -Også så vanvittig enkelt det var! <3

Du trenger: 1. En rull med “marmorpapir” 2. Papirruller i gull/sølv/rosegull 3. Saks 4. Lim 5. Enkle notatbøker 

Slik gjør du:
1. Legg marmorrullen over fremsiden av boken, og klipp ut en firkant som dekker den perfekt på begge sider. Legg så firkanten på marmorrullen igjen og klipp ut enda en så du har to. -En til hver side. Dette marmorpapiret har to lag, så når du river av det ene laget er det bare å klistre på. Du behøver ingen lim til denne delen.
2. Mål så opp denne gull/sølv-rullen på samme måte, men her behøver du ikke like mye papir! Du skal bare ha til å dekke en tynn linje på kanten av skriveboka på begge sider som vist på bildene over. Her valgte jeg å bare klippe ut èn avlang firkant og brette den over kanten for så å lime den godt på begge sider.

Enklere blir det ikke! Bare spør om dere ikke forstår den stusselige beskrivelsen min <3

14 kommentarer

Siste innlegg