Vinn årsforbruk av Truly Blond

Annonse

Er du en av dem som månedlig sparer en tusenlapp og to på å farge håret hjemme? Nå kan du spare enda mer! I samarbeid med Garnier Nutrisse har jeg nemlig fått lov til å dele ut et helt års gratis forbruk av Truly Blond hårfarge! Denne serien kommer i flere nyanser, og består av de fire variantene 1. Classic highlights 2. Beach blonde 3. Platinum blonde og 4. Soft and natural blonde. Blond er ikke bare blond vet dere! Det finnes så uendelig mange forskjellige farger og nyanser at det ikke alltid er så lett å vite hva man skal gå for. Tar du “finn din farge” testen til Truly Blond HER, så får du faktisk hjelp til å finne ut hvilken look som passer deg best.

Er du den søte naturlige, eller er du hun som foretrekker det platinablondt? Eller kanskje du er som meg? Tidenes blodfan av spill og striper? Hihi, ta testen, svar på noen spørsmål og finn det ut med en eneste gang <3 Truly Blond er perfekt for deg som elsker å være blond, men som sliter med hårfarger som gir hint av gulskjær. 

Slik deltar du:
For å vinne dette årsforbruket av Truly Blond hårfarge og wait for it… et gavekort på Nelly til verdi 1200kroner! -Må du dele et bilde av din favoritt-blondfarge på instagram. Det behøver ikke å være av deg, så fortvil ikke om du er brunette! Det viktigste er at du får med hashtagen #gotrulyblond + nyansen du har vist på bildet: #trendyplatinum #beachblond #classichighlights eller #softandnatural. Mitt bidrag i konkurransen kan dere se på min instagram om dere behøver inspirasjon: @martheborge <3 Ellers kan dere lese mer om konkurransen HER.

Helt til slutt: En genial, liten video med fremgangsmåte for hjemmestriping med Truly Blond!

Lykke til alle sammen <3 Konkurransen varer ut 25 oktober!

9 kommentarer
  1. Haha, har ikke kommentert på en stund, men wow, klarer ikke dy meg, jo mer jeg ser deg med den nye hårfargen jo bedre blir den, altså den er liksom heeelt perfekt til de, hahaha!! Du er kjempenydelig som alltid!!

  2. Hei Marthe! Wohooo, ALLTID moro med konkurranse 😀 Og jeg er så klart med! Når kåres vinneren av denne? Ha en super tirsdag. Dere skal vel lufte dyr og plukke egg i dag og 😉 Hihi. Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg