Love is in the hair

Behandlingen er sponset

Good kveld kjære, gode dere! Nå ble det en sen second-update på dere, men det gjør vel ingenting? Dere har vel ikke lagt dere enda? Jeg har vært litt på farten jeg i dag! 12.30 hadde jeg nemlig en frisørtime hos Marianne, og hos henne ble jeg som vanlig sittende og skravle helt til halv fem! Så var det bare å komme seg hjem i en fei, og dra til Høvåg for å se på hus! Daniel og jeg skal nemlig passe et digert hus på landet neste uke, med fire hunder og en hel hau av høns! Hoho, dere kan tro jeg gleder meg! En hel uke i et superfint hus, midt mellom skog og sjø! -Også med rådyr sprettende rundt i hagen.. Jaja, disse huseierne skal få slite med å få meg ut.

Mer om det får vi ta til mandag, for da flytter vi inn! Nå tenkte jeg først å prate litt hår med dere! Se på det skrekkelige fugleskremselet under her. Fy så deilig det var å få orden på det. I tillegg til å farge etterveksten min hakket mørkere, la Marianne i dag inn en hel hau av mørke striper i to forskjellige farger. Var det ikke fint? Jeg synes det ble helt perfekt. SÅ mye spill, og annerledes! Jeg smilte så bredt av mitt eget speilbilde da disse etterbildene skulle knipses at Marianne ville le seg ihjel. Ingen tvil om at denne kunden var fornøyd!

Denne gang var det DUO frisørsalong vi befant oss på! Marianne har nemlig nylig byttet salong og jobbet sin første dag i sentrum i dag! Heretter kommer dermed bloggerne til å dra til byen for frisørtimene sine. Hihi, vi følger etter favoritten vår! Det er virkelig ingen som kan style hår som den dama der <3 Har dere lyst til å booke time hos henne dere og så er nummeret nå: 38097201, og salongen rett over Drømmeplassen i sentrum!

Her ser dere før og etter! Ah, så deilig å bli hakket mørkere til høst og vinter. <3

Tusen takk igjen Marianne! Du er altså helt rå <3

32 kommentarer

Siste innlegg