Add me on snapchat

Nå er det jammen et slitent kjærestepar som har tatt plass i sofaen.. Vi er omringet av søppelsekker stappfulle med sko og klær her, men himmel og hav som vi har stått på i dag! Daniel har vært en drøm. <3 Han holdt ut med meg både på Ikea, Bohus, og Skeidar, og har brukt hele ettermiddagen på å montere opp absolutt alle mine nye, digre skap. Her går det unna altså! Digger at han er en sånn “jeg bare gjør det med en gang” mann!

Norske talenter snurrer nå på tvskjermen, og så fort dere er oppdatert hiver jeg meg på kjøkkenet for å lage oss litt wok til middag, mens Daniel hiver opp lysekrona på klesrommet. *GLIS*. Det begynner allerede å ligne på noe her! Hihi. <3 Kanskje jeg kan få gitt dere en sniktitt allerede til uken? Det ville vært moro!

Jeg håper det står bra til med dere alle? Jeg har ikke så mye spennende på hjertet i kveld, men jeg ville ihvertfall gi en lyd ifra meg og informere om at dagen har gått strålende! Mine siste snaps får dere også her. De begynner jo å bli en stund siden sist! Følg meg gjerne dere som ikke allerede gjør det. <3 Martheborge heter jeg der!

En fin fredagskveld må dere ha uansett <3 
Og ikke glem norske talenter og senkveld! 

17 kommentarer

Siste innlegg