Antrekk – 210915

God kveld, god kveld! Her går det altså i ett.. Vi har akkurat kommet hjem fra hyttetur, og jeg løper rundt som en duracellkanin for å rekke og stelle meg til kveldens festligheter. Daniel har reist til fjells igjen, og ettersom Kristine sin kjæreste har reist til Danmark, har vi tenkt til å kjøre en real girlsnight out med middag og litt vin. <3 Det er tross alt tirsdag! Hehe, Geir får bare belage seg på en sliten Marthe klokken 09.00 i morgen tidlig. Jeg har jo ikke sett bestis på evigheter! Jeg har styrt med flytting og hun med ny jobb, så i kveld skal vi bare kose oss glugg.

Gårsdagens antrekk kommer en dag forsinket, men det gjør vel ingenting? Shorts og strikkegenser er kjøpt på Gina Tricot. Jakken er fra Bikbok, og støvlettene fra Nelly, men nå dessverre allerede utsolgt. En etterligning til nesten samme pris finner dere likevel HER (affiliateslenke). Ønsker dere en superfin kveld!

Det skal vi ha <3 Vi skrives igjen i morgen dere!

15 kommentarer
    1. Heidu 🙂 jeg har et spørsmål til deg som er toppblogger. jeg blogget i litt over ett år og brukte den tjenesten inne på bloggklubben slik at jeg tjente meg opp penger. Jeg ser dette under inntekt. Jeg har fylt inn informasjonen under bankopplysninger, men jeg har fortsatt ikke fått noen penger. Vet du hva man må gjøre for å få disse? Tenkte å spørre deg som kanskje har litt peiling på sånn 🙂

    2. Altså… De støvlettene er helt rå.
      Forresten har jeg lagt merke til at det er to “Stine” i kommentarfeltet ditt. Lurer på om jeg bør begynne å kalle meg for “Stine E” eller noe slikt, bare sånn at du får litt mer oversikt ahah<3 Hva syns du om det?

    3. Bare lurte på hvordan størrelsen er på støvelettene? Litt usikker på hva jeg må velge ettersom de varierer så veldig:/

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg