Mine beste sommerminner – 2015

♥ Da Daniel og jeg dro på vår første klisseferie, til et paradis av et hotell på Kos. Vi tilbrakte 8 dager sammen, bare meg og ham for aller første gang, og var bestevenner fra ankomst til avreise. SÅ mye moro vi klarte å fylle denne uken med. Jeg kan ikke vente med å se og oppleve resten av verden med dette alt for bra mannfolket.

♥ Treningsreisen jeg dro på med Shapeup og Lapoint til Portugal i mai. Hver dag kjørte vi to varierte økter daglig, med soling, sightseeing og andre morsomme aktiviteter som restitueringspauser mellom. Dagen jeg kom hjem fra denne ferien, ble også dagen jeg ble 20 røde roser og en kjæreste rikere. <3

♥ Da alle jentene samlet seg for et besøk i Kristiansand dyrepark. Vi ble en liten gjeng som tuslet rundt i parken hele dagen, lo, skravlet, tok karuseller og storkoste oss. Da kvelden kom dro vi alle ut på en mark like utenfor Annikas leilighet, grillet, drakk vin og lo oss gule og blå. Slike kvelder tror jeg aldri vil bli glemt. <3

♥ Denne ène, helt spesielle regnværssøndagen Daniel og jeg dro ut til hytta hans, hev oss ut på fisketur i robåt, grillet på en strand, og bare nøt hverandres selskap i de nydeligste omgivelsene. Denne dagen var helt spesiell <3 Kan ikke vente med å dra tilbake og kjøre en reprise av dette rituale neste uke!  Daniel har ferie, og jeg har bestilt høstturer i skog og mark med sopp-plukking, båttur, god mat og fyr i peisen!

♥ Skalldyrsmåltid spist ute i sol og varme, med havet som utsikt. Restaurantbesøkene på fiskebrygga denne sommeren var verdt hver eneste krone! Hummermåltidene hjemme i leiligheten har heller ikke vært feil.

♥ Strandbesøkene bestis og jeg hadde i mai måned, da været var på sitt beste og alle andre enda var i skole og jobb. Det smaker ekstra godt å hoppe i havet fra berget, og rulle i sanden på stranden når du har den helt for deg selv. Vi hadde alltid med oss et par hunder som fikk løpe fritt på beachen, og bare det å studere hundenes enorme livsglede, gjorde oss til verdens lykkeligste jenter. Måtte neste mai måned bli like bra!

♥ Late soldager hos besteforeldre i Stavanger. Det lille jeg har fått lest i sommer, har vært på verandaen til bestemor. Dette er det eneste stedet jeg klarer å finne roen til det. Timene på gresset i hagen til farmor, med utsikt over hav og gigantiske cruiseskip står heller ikke lavt på listen av favorittminner fra sommeren.

♥ Båtturene som det i år ble så alt for få av.. Jeg hadde èn ordentlig tur i Norge, og denne ène dagen på havet var bare magisk. Daniel og jeg fikk derimot skvist inn hele to turer under ferien vår på Kos, og disse ble begge to av turens store høydepunkt. Vi så delfiner for svarten!! Nei, båtlivet er bare ubeskrivelig deilig.

Tenkte det var på sin plass å mimre litt nå i regnfulle september! <3

9 kommentarer
    1. Hei 🙂 Jeg liker utrolig godt bildene dine! Hvor får du den kutte teksten som du av og til setter på? Digger bloggen din! Ha en super dag videre 🙂

    2. Så koselig! Hendelsene du har ramset opp over her er faktisk de tingene jeg husker best fra denne sommeren på bloggen din også 🙂 Noe sier meg at du har vært flink til å meddele når du VIRKELIG har hatt det bra!<3
      Jeg må bare si at jeg syns det er kjempekoselig å se tilbake på gode minner slik som dette! jammen tror jeg at jeg skal skrive ned mine beste sommerminner også. Tror det kan være fint å lese om noen år! Håper du har det bra, og at pakkingen og sorteringen går like bra som i går! (hvis ikke du har noe annet på agendaen i dag da) <3

    3. Hei, Marthe, henvender meg til deg fordi jeg ikke kjenner noen som har vært i et særriøst forhold før.
      Hvordan tok du avgjørelsen om at det var best å gå fra din eks?
      Sliter selv med å bestemme meg, fordi jeg føler at jeg trenger noen som får meg til å le og “sjarmerer meg”, kanskje har mer fart over seg, enn min nåværende type. Dette er svært frustrerende fordi kjæresten gjennom 1 år har så fine verdier, behandler meg som en prinsesse og jeg er redd for å ikke finne en slik kar igjen.Og ikke minst ønsker jeg ikke at han skal få vondt. Jeg tror jeg kommer til å savne han, men føler på en måte jeg allerede har gjort det slutt. Føler også at han, ikke forholdet, er for kjedelig.
      Hehe,hadde aldri trodd jeg skulle henvende meg til en utenforstående om dette, men sånn ble det. Håper på noe lurt svar, for akkurat i dette tilfellet vet jeg ikke hva jeg skal velge: Ta sjansen på at det finnes en bedre match, eller er det bare jeg som er for storkrevende.

    4. Åh, så mange herlige minner<3 Det har vært en fryd å lese bloggen din i sommer. Og jeg tipper det blir like bra å lese den utover høsten og vinteren også. Du er en av mine soleklare favoritter!<3

    5. Høres ut som om du har hatt en fantastisk ferie, Marthe! Det er det som er så herlig med sommeren! At du kan mimre tilbake til den, mens høstregnet plasker utenfor! Ha en fin dag videre!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg