Oh happy days!

Hei og god kveld fra fineste Stavanger! Sett bortifra en halvtime med oppkast på togtoalettet, gikk reisen rimelig smertefritt. Hehehe, jeg aner ikke hva som skjedde, men jeg ble plutselig akutt kvalm og måtte bare hive meg inn på toalettet og bli der til frokosten var ute av kroppen igjen. Jeg pleier alltid å bli litt uggen av alle de rare luktene på toget, men i dag var det jo helt katastrofe. Haha, kanskje det var karmaen som slo tilbake på meg etter å ha hengt ut NSB og alle pølsespiserne i et blogginnlegg forrige uke. Jaja, jeg fikk i meg litt cola og en liten pose chips, og overlevde dette og. <3 Jeg vil ikke klage, for ettermiddagen har vært heeelt fantastisk! Virkelig.

Farmor har fått roser av både farfar og meg, og vi har delt ut gaver, spist kake, skravlet og bare storkost oss ute i den gode og varme steinhagen. Plutselig sto nabohunden også utenfor glassdøra og ville inn på kaffe og kake. Hihi, det tok ikke mange minuttene før Sandy og jeg lå og rullet på gresset sammen. Ah, for en idyllisk mandag!

Ååå… De turtelduene da! <3

I dag bestemte jeg meg for å klikke litt med kamera! Det er så lenge siden jeg har delt slike familiestund-bilder på bloggen, så i dag ble jeg nødt til å dokumentere det lille selskapet vårt. -Så får dere en smakebit på mine første timer i Stavanger by. <3 Håper det står bra til med dere alle. Tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen under morgeninnlegget mitt! Jeg skal sette meg ned og svare på alt med en eneste gang. <3

Hahaha, tror ikke det er første gang Sandy har fått godbit av farfar…

For en start på uken <3 Livet i Stavanger altså..

18 kommentarer

Siste innlegg