Kyllingsspyd i brød!

God morgen alle sammen! Eller nå er det vel blitt formiddag og vel så det. Jeg ringer inn helgen med et par kyllingspyd i brød jeg! Ser det ikke godt? Vel, det kan jeg love dere at det er. Mettende og, men hjelpe meg, det skulle vel bare mangle så mye digg som jeg har toppet spydene mine med. Mmm! Har dere lyst til å erstatte fredagstacoen med noe nytt i kveld, så har dere en perfekt oppskrift her. Helt nydelig smakte det!

Du trenger: 1. 1/2 rødløk 2. 1/2 avokado 3. 12 cherrytomater 4. 100g spinat 5. 50g bacon 6. 400g kyllingfilet 7. 1 boks naturell kremost 8. 4 baguetter 9. grillspyd-pinner 10. 1-2 ss dijonsennep 11. Litt salt/pepper/sitronsaft

Slik gjør du:
1. Stek baguettene etter anvisningen på pakken, og la dem kjøle seg ned mens du lager spydene.
2. Klipp kyllingfilètene i terninger og tre dem på spyd. Stek dem på en varm panne til de er gjennomstekte.
3. Stek baconterningene ferdigstekt i en panne, og hakk opp cherrytomat, løk og avokado.
4. Skjær baguettene nesten i to (som pølsebrød), og smør dem med litt naturell kremost.
5. Legg litt spinat i hvert brød, og så grillspydene over. Topp med baconterninger, tomat, løk og avokado.

Jeg valgte også å ha på litt sitronsaft og dijonsennep! Bare for litt ekstra smak <3 Før du skal gå løs på maten, klemmer du brødet sammen og drar selve grillspyd-pinnen ut så bare kyllingbitene ligger igjen.

Håper det smaker! Dere får gi meg en lyd om dere prøver ut oppskriften allerede i kveld!

Oppskriften holder til 4 baguetter. Det vil si 2 skrubbsultne, eller 4 sultne.
Måtte dere få en heltopp helg! Vi skrives igjen litt senere vi. <3

18 kommentarer
    1. Åh det så godt ut 😀 jeg var plutselig tilbake i kommentar feltet 😀 kos deg masse og nyt dagen<3

    2. Det skal prøves ut! 🙂
      Men jeg savner bloggen din på bloglovin (appen), den forsvant etter bytte av bloggplattform.. er dette noe du har mulighet å fikse?:D

    3. Det er alltid så hyggelig å sjekke innom bloggen din om dagene, det virker som du har fått mye motivasjon og inspirasjon etter å bytte plattform 😀 Håper du har en fin dag <3

    4. Maria: Blir så glad for å høre det! Jeg er supermotivert om dagen, og er glad det skinner igjennom blogginnleggene <3 Takk Maria! Ha en fin fredagskveld 🙂

    5. Karoline: Hurra 😀 Så bra! Ja, jeg vet. Det skal fikses, men jeg får det ikke til selv. Jeg har prøvd og prøvd, og blogg.no har ikke mulighet til å hjelpe meg så jeg må rett og slett bare jeg må spørre min kjære bestis om hjelp. Annika hjelper har hjulpet meg med alt det tekniske helt siden jeg startet opp. Kanskje hun har svaret på dette også. <3

    6. Sjekk spamfilteret ditt. Sendte deg oppskrift/ link på hvordan endre bloggadresse på bloglovin. ( men siden det var link til nettside der så ble kommentaren lagt i spam 😀 )

    7. Ååå! Dette så bare helt fantastisk digg ut! Tror det må bli middagen i morgen! 😀 Takk for all inspirasjon! Krydrer du forresten kyllingen før den stekes eller lar du det holde med toppingen? Gleder meg til å prøve. 🙂 Riktig god helg<3

    8. Åh, nam! 🙂 Dette må helt klart prøves. Har helt dilla på hjemmelaget aioli om dagen, helt sikkert fantastisk til dette 🙂 Hehe. Fortsatt god fredagskveld:)

    9. Mari: Å så gøy 😀 Da får du gi beskjed om hvordan det går! Jeg krydret ikke kyllingen i det hele tatt faktisk. Syntes det holdt med toppingen jeg 🙂 Også har du jo kremost i bunnen. Kanskje du kan krydre med litt salt og pepper helt på toppen av toppinga bare 😀 God helg til deg og!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg